19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Horský penzión chata Piecky

Autor: Danka, Foto: chatapiecky.sk
Adresa:Hrabušická Píla 34, 053 15 Hrabušice Telefón:+421 902 413 413 E-mail:info@chatapiecky.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Navštívte Dolinu Veľkej bielej vody v ktoromkoľvek období a v roklinách Slovenského raja nájdete ozajstný pokoj. Tieto dych-berúce zážitky môžete stráviť v našom Horskom penzione „Chata Piecky“. 

Horský penzión Chata Piecky poskytuje ubytovanie v Slovenskom raji od 13.8.2005. Vznikla rekonštrukciou pôvodnej zrubovej stavby zo začiatku 20. storočia, ktorá patrila k jednej z prvých budov v osade Hrabušická Píla v severnej časti Slovenského raja. Jej názov je odvodený od niekdajšej píly a ešte aj dnes je tu možno nájsť niekoľko pôvodných zrubových domov z konca 19.storočia.

Horský penzión Chata Piecky ponúka ubytovanie v Slovenskom raji a je svojou polohou dobrým východiskom trás do roklín Slovenského raja, a to hlavne do rokliny Piecky, Veľký Sokol, Suchá Belá, na Kláštorisko a v neposlednom rade aj do doliny Veľkej Bielej vody na Blajzloch resp. Kopanec.

Ubytovanie poskytujeme v dvoch samostatných budovách, ktoré ležia v bezprostrednej blízkosti seba a spolu tvoria ubytovacie zariadenie Horský penzión „Chata Piecky“ s rozľahlou záhradou. Všetky izby sú inšpirované tradičnými architektonickými  prvkami použitými v interiéri ako drevo a kameň.

Penzión disponuje celkovou kapacitou 30 pevných  lôžok a 2 prístelky. Chata Piecky ponúka aj možnosť organizovania rôznych školení pre malé skupiny, či teambuildingy, športové dni pre skupiny a pod. …
Okrem ubytovania v slovenskom raji a možnosti letnej a zimnej turistiky ponúka aj rôzne outdoorové aktivity od lezenia v lete i v zime, cez horskú cyklistiku, lyžovanie, skialpinizmus, rybačku či splavovanie riek.

Zážitok pre deti

V krásnej záhrade nášho ubytovacieho komplexu si užijú aj Vaše deti detské ihrisko Rainbow, vyrobené z kvalitného cédrového dreva, ktoré spĺňa európske normy. Detská zóna pozostáva z drevenej detskej zostavy, ktorá obsahuje prvky ako šmykľavka, lezecká stena, rúčkovacia hrazda, vyhliadková veža a pod….Taktiež v detskej zóne nájdete dvojhojdačky, veľkú trampolínu o priemere 396 cm, futbalové bránky či pingpongový stôl.

 

Napíšte komentár