25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Prešov v akcii

14.07.2019 Autor: Zuzka, Foto: Prešov v akcii
Termín: 18.08.2019 a ďalšie Mesto:Prešov Čas:- Zdroj:stránka organizátora
presov v akcii

Zdroj: Prešov v akcii

Drahí priatelia,

rok sa s rokom zišiel a blíži sa siedme pokračovanie nášho sídliskového festivalu športu a umenia.
Už teraz sa na vás tešíme v termíne 17.-18. august 2019.

Keďže zmena je život, rozhodli sme sa o rozšírenie zo Švábov na ďalšie z prešovských sídlisk a tento rok sa vidíme na Sídlisku III v areáli ZŠ Mirka Nešpora, pod názvom PREŠOV V AKCII.

Pripravené pre vás budú opäť turnaje vo futbale, volejbale, tenise, streetballe a florbale, vystúpenia, workshopy, cvičenia, ukážky bojových umení, tvorivé dielne, atrakcie a súťaže pre deti, tombola, ohňová šou, koncerty a mnoho ďalších prekvapení.

Registrácia na športové turnaje: https://forms.gle/h5StEKdFVwyY6gBq8

Návštevníci si môžu popri turnajoch užiť pestrý kultúrny program, ktorý zahŕňa rôzne tanečné a gymnastické vystúpenia, mažoretky, live DJ set´s, ukážky bojových umení, prípadne si môžu zacvičiť si jogu a zapojiť sa do rôznych workshopov. Na oddych bude pripravená pohodlná Chill-out zóna. Bodkou za vystúpeniami bude v nedeľu tombola s cenami, ktoré naozaj stoja za to.

Pri príprave programu organizátori mysleli aj na najmenších. Pre deti sú pripravené súťaže, tvorivé dielne, maľovanie na tvár, metalické tetovania, airsoft stánok, ukážky hasičskej techniky, detská nemocnica či tanečný workshop.

Spríjemnením podujatia bude množstvo nafukovacích hradov, maskotov a atrakcií nielen pre deti, ale aj dospelých. V ponuke bude napríklad bubble a bungee futbal, kalčeto aj sumo aréna. Zvedavých návštevníkov môže zaujať Escape room s Erasmus + či stánky viacerých neziskových organizácií.

Záver podujatia sa uskutoční v Lanovom centre – Outdoor parku, kde si v príjemnom prostredí pri Toryse môžu diváci užiť koncerty 4 prešovských kapiel – TomFrom, Reakcia, ľudová hudba Čardáš a Edo Klena & Klenoty. Po koncertoch je pripravená mystická ohňová šou.

presov v akcii

Zdroj: mesto Prešov

 




Napíšte komentár