25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Dovolenkové novinky: pozrite si naše júlové vychytávky!

Autor: Simona, Foto: sdetmi.com


banner vychytavky


Protišmykové ťapky Futsy

IMG 20190707 151316756 PORTRAIT

Zdroj: sdetmi.com

Vychytávka tohoto leta? Za nás jednoznačne tieto úžasné protišmykové ťapky Futsy. Sú vhodné napríklad na ihrisko, ale aj do bazénov, či na pláž, keďže sú vyrobené z rýchloschnúceho materiálu a zároveň chránené ABS vrstvou proti pošmyknutiu. A naša parádnica ocenila hlavne nádherné dievčenské motívy :)

MioMat

IMG 20190715 183508

Zdroj: marylyn

MioMat je mojim najlepším pomocníkom, špeciálne v tomto letnom období. Šetrí mi čas a energiu a ja sa môžem počas prázdnin naplno venovať svojim deťom. Jednoducho doň nakrájam zeleninu, zapnem program a chutná hustá zeleninová polievočka na obed sa uvarí sama. My zatiaľ môžeme pokojne byť na ihrisku, na výlete či na kúpalisku. Je moderný, ľahký a skladný, takže ho so sebou cez víkendy brávam aj na chatu. Jednoducho v ňom pripravím aj osviežujúce smoothies, ľahké rastlinné mlieka a má aj RAW program pre zachovanie všetkých živín. 


Pedal Planet - zbierka šliapacích autíčok

pedal planet interior web 2

Zdroj: Pedal Planet

Na našom poslednom výlete do Tatier sme s rodinou objavili jedinečnú výstavu zbierky šliapacích autíčok. Nachádza sa v Galérii Tatry v Novej Polianke. Deti obdivovali úplne všetko - autíčka na fotenie, kolekciu vojenských a policajných autíčok a je tu aj plne funkčný kolotoč! Okrem toho sme tu našli aj atraktívne fotokútiky, interaktívne informácie o vzácnych a jedinečných exponátoch, motocykle, koníky aj lietadlá a rakety pod animovanou hviezdnou oblohou a mnoho iného. Odporúčam všetkými desiatimi!


dmBio Kokosové mlieko Natur

IMG 20190711 173500

Zdroj: sdetmi.com

Poznáte to, skočíte s deťmi do obchodu a už o chvíľu kričia "Mami, môžem toto?". Takto u nás v košíku skončil aj tento kokosový nápoj. Popis znel fajn - Bio a bez pridaného cukru. Tak som im ho hneď pribalila na náš cyklovýlet. Bol ozaj osviežujúci a tým, že je bez cukru, je vhodný pre deti už od 1 roka.

Spofaplast Tattoo vodeodolné náplasti a tetovačky v jednom

Spofaplast6

Zdroj: 3M

Tieto náplasti na ranky si moje deti ihneď zamilovali. Na tele sa pekne prispôsobia, držia perfektne na suchu aj vo vode a môžu si vybrať niektorého zo smajlov podľa nálady. Sú štýlové a vyzerajú ako tetovačky. Odkedy mi ich manžel priniesol domov, nosíme ich na každý výlet, kúpalisko a aj bežné prechádzky. Ak máte deti, ktoré neobsedia ako moja Eli a rozbité kolená, či lakte sú na denno dennom poriadku, túto vychytávku na leto musíte mať :) Kúpite ich vo svojej lekárni.


 

Krém na opaľovanie SPF 50

20190726 09451824

Zdroj: bionatural.sk

Ako každý rok aj toto leto mňa a môjho drobca neobišla alergia na slnko. Hľadala som preto krém na opaľovanie, ktorý by neobsahoval farbivá, parfémy a najlepšie ak by bol aj bez vône. Po dlhom hľadaní sa mojim favoritom stal práve tento krém. Nielenže obsahuje čistorastlinné extrakty a oleje v bio kvalite, ako argan, nechtík, jojoba a iné, vďaka minerálnym filtrom zabezpečuje vysokú ochranu pokožky. Neobsahuje žiadne vône, farbivá, chemické ochranné filtre a parabény. Nielenže je vhodný pre ľudi s citlivou pokožkou a detičky, ale môže ho používať vážne každý. Za mňa určite top krém:)


 

Držiak na mobil PopSocket

IMG 20190720 114308785 PORTRAIT

Zdroj: sdetmi.com

Novinka nielen medzi mladými :) Chcete si spraviť s deťmi peknú „selfie“? Prípadne pustiť deťom rozprávku pri obede v reštaurácii? Nie je problém, držiak má viacnásobné využitie a navyše si viete vybrať z obrovského množstva dizajnov!

Kúpite v predajniach s elektronikou.


Mobilná aplikácia Google Prekladač

appkatranslator

Zdroj: google.com

Skvelá vec, ktorú oceníte hlavne počas dovoleniek v zahraničí! Neovládate lokálny jazyk a všetky nápisy, či jedálne lístky sú pre vás záhadou? Nevadí, stačí si zapnúť appku a všetko máte hneď preložené! Ako bonus funguje appka aj offline – čo je pri nedostatku dát super vec!

Dostupné v Google aplikáciách zdarma.


Domáce jogurty

IMG 20190716 164500249

Zdroj: sdetmi.com

Keď manžel prišiel domov s jogurtovačom, pomyslela som si, že  ďalší "krám" do domácnosti. Výroba jogurtov je však neskutočne jednoduchá vec, mlieko zmiešate s bielym jogurtom, dáte do jogurtovača a ráno máte všetko hotové! Pri počte jogurtov, čo u nás deti zjedia tak skvelá zdravá, ekologická, ale i ekonomická alternatíva ku kupovaným jogurtom!

Nová rozprávka Leví kráľ

LEVIKRAL

Zdroj: cine-max.sk

Zaspomínajte si spolu s deťmi na krásny príbeh o statočnom levíčati, ktoré bojuje proti zlu a snaží sa zachrániť svoju leviu krajinu. Simba vás vráti do detstva a s deťmi si tak nielen užijete spoločný čas, ale garantujeme aj príjemný pocit z krásneho, nového prevedenia tejto rozprávky.

Aktuálne v kinách po celom Slovensku.


Sponzorovaný obsah - v tomto článku sú umiestňované produkty. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek kopírovanie článku alebo jeho časti je povolené výhradne so súhlasom redakcie.

 

Napíšte komentár