19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Letné atrakcie na Donovaloch

Autor: Annie, Foto: parksnow.sk
Adresa:PARKSNOW Donovaly Telefón:+42148 4199 881 E-mail:info@parksnow.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

LANOVKOU NA NOVÚ HOĽU

Počas letnej turistickej sezóny sa môžete vyviezť na vrchol Novej hole modernou kombinovanou 6-sedačkovou lanovkou s 8-miestnymi kabínami TELEMIX Nová hoľa. Príďte a využite príležitosť pokochať sa prekrásnym výhľadom z Novej hole či blízkeho Zvolena na panorámu Nízkych Tatier a Veľkej Fatry. A pri troche šťastia a dobrom počasí aj na končiare Západných Tatier s dominantným vrcholom Kriváňa.


KOLOTOČE

Počas letnej sezóny sú pre našich najmenších návštevníkov k dispozícii sloníky a malý retiazkový kolotoč a pre všetky vekové kategórie obľúbený autodrom.

ELEKTROKOLOBEŽKY

Spoznávajte Donovaly rýchlo, ekologicky a pohodlne zo sedadla modernej e-kolobežky
a zažite pri tom veľa zábavy na dvoch kolesách. HUGO Bike je luxusná elektrokolobežka, ktorá sa vyrába u našich susedov v Českej republike. Pevná a stabilná konštrukcia zaručuje nenáročné ovládanie a komfort aj pri dlhších cestách.

Na kolobežku sa v doprave prihliada rovnako ako na bicykel. Voľnosť pohybu môžete využívať teda kdekoľvek, tak v mestách, ako aj u nás počas pobytu na Donovaloch. Neváhajte a vyskúšajte ju aj vy!
Požičať si ju môžete priamo v pokladni na parkovisku pri údolnej stanici lanovky na Novú hoľu.

FOTOPOINT NA NOVEJ HOLI

Čo určite nemôže chýbať skvelému dňu strávenému u nás v PARK SNOW Donovaly? Presne tak, fotka na pamiatku s tými najbližšími! Pošlite pozdrav rodine, priateľom či známym, pozdravte ich jednoducho cez facebook či instagram. Ako na to? Vyvezte sa lanovkou na Novú hoľu, kde priamo naproti vrcholovej stanici uvidíte nové zariadenie. Nie, nejde o radar či meteostanicu, je to skrinka vybavená kvalitným fotoaparátom a bezkontaktným čítacím zariadením. Priložte čipovú kartu spiatočným lístkom na lanovku k čítačke na vyznačenom mieste a presuňte sa do 10 sekúnd na miesto ku svojej partii, usmejte sa a vyčkajte na blesk. Tak a fotka s panorámou Nízkych Tatier v pozadí je hotová. Do pár minút si ju jednoducho nájdete v mobilnej aplikácii Skiline alebo na webe https://www.skiline.cc/. Nie ste spokojní s fotkou? Nevadí, odfoťte sa znovu a znovu... :-)

Napíšte komentár