18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

Ružinovská promenáda 2019

07.06.2019 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 16.06.2019 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
promenada

Zdroj: FB Cultus Ružinov

Mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov vás pozývajú stráviť príjemné nedeľné popoludnie na Ružinovskej promenáde, ktorá si tento rok uctí najväčšie slovenské a svetové legendy.

Podujatie zaháji koncert ZUŠ Exnárova, na ktorom odznejú najznámejšie slovenské evergreeny. Pocta Karolovi Duchoňovi zaznie v podaní speváka Ludo Kuruc a legendárneho Orchestra Gustava Broma.

Program bude pokračovať koncertným uvedením najväčších hitov fenomenálnej britskej skupiny Queen. Ich dobre známe skladby ako Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, Under Pressure, Radio Ga Ga a mnoho ďalších zahrá kapela Queen Show v charakteristických kostýmoch, ktoré navodzujú jedinečný a energický zážitok veľmi podobný živým vystúpeniam legendárnej skupiny.

V podvečer podujatia sa návštevníci môžu tešiť na neustále vypredané opery SND, hudobné predstavenie Beatles goes Baroque, pod ktorý sa podpísal jeden z najnahrávanejších slovenských hudobníkov vo svete a skladateľ, Peter Breiner a orchester SND. Breinerovo Concerto Grosso v štýle Johanna Sebastiana Bacha prinesú v barokovej podobe nesmrteľné hity Beatles, ktoré patria k jeho najúspešnejším nahrávkam.

Záverečný koncert bude patriť slovenským a svetovým legendám a to v doprovode Orchestra Gustava Broma. O špičkové spevácke výkony sa postará najmä Ondřej G. Brzobohatý, Andrea Zimányiová a Ivana Regesova.

Počas celého podujatia bude pre návštevníkov pripravená street food zóna predajcami z Fresh Marketu, ulička pre kávičkárov a piknik v parku.

Ružinovská promenáda sa uskutoční v nedeľu 16. júna od 15.00 h v Parku Andreja Hlinku v Ružinove. Návštevníci môžu zaparkovať zadarmo pred poliklinikou Ružinov.

Vstup na podujatie je zadarmo.

Napíšte komentár