26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Petržalka na Hlavnom námestí

03.06.2019 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 13.06.2019 Mesto:Bratislava Čas:15.45 - 20.30 Zdroj:stránka organizátora
petrzalka

Zdroj: FB Kultúrne zariadenia Petržalky

Už čoskoro odštartujeme najkrajšie obdobie v roku obľúbeným podujatím:
Petržalka na Hlavnom námestí. Zažijeme prezentáciu Petržalky v plnej paráde v rámci Kultúrneho leta a Hradných slávností v Bratislave 2019.Podujatie, ktoré sa pýši veľkým záujmom!

Len minulý rok prišlo takmer 10 000 ľudí, preto veríme, že tak ako minulé ročníky, tak aj tento, sa potešíme hojnej účasti nadšených Bratislavčanov, ktorí podporujú svoje mesto.
Nehovoriac o náhodných návštevníkoch Bratislavy, ktorí s kamerami zachytia najkrajšie momentky a so záujmom ochutnajú marhuľové koláčiky, ktoré rady odkazujú na históriu marhuľových sadov v Petržalke.
Tento rok privítame mnohých umeleckých aktérov, ktorí nám spríjemnia odpoludnie, pričom hlavným moderátorom podujatia bude Maroš SZALAY.

Program bude pestrý a odprezentujú sa v ňom predovšetkým súbory, žiaci a umelci z Petržalky (Bubnová škola Rytmika, MŠ Iľjušinova, TŠ Love Dance, DFS Hájenka, Rope skipping, Tanec v duši, víťazi speváckej súťaže Pop hit 2019, TS Haló Haló, SZ Petržalčanka, kúzelník Peter Šesták, FS Poleno a slovenský raper ADISS).


Súčasťou programu bude aj prezentácia MČ Petržalka, Miestnej knižnice Petržalka, Kultúrnych zariadení Petržalky, prezentácia remeselníckej tvorby paličkovanej čipky klubu OKOLOK a drôteného šperku Evy Feriancovej a výstava výtvarných prác žiakov petržalských ZŠ a klientov petržalských sociálnych zariadení projektu TO,ČO NÁS SPÁJA a dielok detí z keramických kurzov CC Centra.

Dátum a miesto: 13.júna na Hlavnom námestí v Bratislave.

 

Napíšte komentár