19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Program na mesiac jún v MC Budatko

01.06.2019 Autor: Externý prispievateľ, Foto: budatko.sk
Miesto:Holíčska 30 Termín: 30.06.2019 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
Program mesiaca 2019 06

Zdroj: MC Budatko

 

Aj materské centrum Budatko sa zapojilo do jednej veľkej oslavy zapojilo, nájdete nás v nedeľu v Sade Janka Kráľa na palube jednorožca. Okrem nášho stanoviska Váš čaká mnoho ďalších so zaujímavými a zábavnými úlohami, veľa pohybu po parku, sprievodný program a možnosti vyhrať. Radi Vás uvidíme.

Zvyšok mesiaca máme pre Vás program ako Ste u nás zvyknutí, pestrý, veselý, plný pohybu i možností sa niečo nové naučiť. Síce časť našej dobrovoľníckej posádky už cestuje za oddychom a program bude primerane tomu prispôsobený, pre deti sú už otvorené viaceré krúžky, ktoré bežia, neváhajte sa prihlásiť, vyskúšať si ich za pomerovo zníženú cenu:

  • Baby yoga - pondelky 11:00
  • Cvičenie na chrbátik a nožičky - 1,5 do 3 r. v piatky 9:00
  • Fitlopty 1-1,5 r. v stredy 9:00
  • Montessori ateliér 12 - 18 mes. - stredy 11:00
  • Montessori ateliér 18 - 30 mes. - štvrtky 10:00
  • Tancuj, spievaj, dupitkaj 2 - 2,5 r. v stredy 11:00
  • Tancuj, spievaj, dupitkaj 2,5 - 3,5 r. v utorky 11:00


K aktivitám pre deti sa pridávajú Musicplay (18-30 mes.) ako jednorazové stretnutia so staronovou lektorkou Andrejkou a veríme že sa podaria aj tvorivé dielne pre malkáčov v stredu, sledujte Semafor. Rovnako postupne pribudne aj návšteva dopravného ihriska a preteky na odrážadlách a kolobežkách, takže sa pripravte na aktívny a pohybuplný program! Koncom mesiaca plánujeme v záhrade materskej škôlky deň s dopravnými značkami a semaformi, pohybom, zábavou a samozrejme sa popritom niečo naučíme. Počas pekných dní opäť pripravíme hry s vodou, aby sme sa trošku schladili. Všetko sa postupne objaví, chce to len trpezlivosť :).

Pre mamy máme preto stále naše overené poradne a stretnutia zamerané na telesnú i duševnú pohodu mamičiek. Od stretnutí tehuliek s dulou, cez podpornú skupinu nosenia, prinášame novú formu podporky a to kváskovú (v zdravom tele zdravý duch, však?), a aj stretnutie s detskou psychologičkou. Pre maminy samotné máme naďalej jazykové konverzácie v nemčine a angličtine a ak Vás zaujíma viac zo života detí v opatrovníckych rodinách, aj stretnutie Úsmev ako dar. Po novej vlne školení v Exceli s obrovským úspechom a skvelou spätnou väzbou Vám prinášame ďalšiu možnosť sa zapojiť. Odporúčame sa prihlásiť na obe - úzko na seba nadväzujú! Tento mesiac prichádzame aj s wellness novinkou, poďte sa s nami naučiť základy domácej masáže a dozvedieť viac nielen o jej pozitívnych účinkoch,ktoré každý tuší, ale i o tom, ako na to, aby to malo správny psychický a fyzický dopad na masírovaného. Dvojtermín je už k dispozícii v Semafore.


Napíšte komentár