28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Tipy na darčeky pre deti k MDD

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Stránky jednotlivých produktov, fotobanky, sdetmi.com
Velkonocne pobyty s detmi. Kam sa vybrat

Zdroj: Shutterstock

1. júna oslavujú svoj sviatok všetky deti. Nezabudnite na nich a pripravte im jeden krásny špeciálny deň len pre ne.  Prinášame vám niekoľko tipov na darčeky, ktoré ich určite potešia.


Kniha

Babyknihy fotogaleria 7

Zdroj: babyknihy.sk

Jedným z najlepších darčekov, aký môžete vašich ratolestiam venovať, je pekná knižka. Deti sa potešia darčeku a zároveň si budú vďaka čítaniu cibriť mozog, rozvíjať pamäť, predstavivosť a fantáziu. Inšpirujte sa našimi tipmi na knihy.


Piknik v parku

IMG 20190520 160028

Zdroj: marylyn

Oslávte tento špeciálny deň so svojimi deťmi vonku. Do starého dobrého piknikového koša naložte občerstvenie a vyberte sa do parku. Hlad zaženú jednoduché sendviče so zeleninou, osvieži vás ovocná šťava alebo nakrájané ovocie a sladkú odmenu . Uvidíte, že vaše deti si budú tento deň ešte dlho pamätať.


Zápisník na zapisovanie zážitkov z výletu

Untitled design 8

Zdroj: sdetmi.com

je tu pomaly leto a s ním spojené výlety a dovolenky. Potešte deti ich vlastných cestovateľským denníkom, kam si zapíšu všetky svoje zážitky s výletov. Teraz pri príležitosti MDD pri kúpe jedného denníka, dostanete druhý zdarma! Kúpite na eshop.sdetmi.com


Lístky do kina alebo do divadla

birthday cute dark 266023

Zdroj: pexels.com

Zážitkové darčeky sú veľmi obľúbené u malých aj veľkých. Darujte deťom k ich sviatku vstupenku na ich obľúbený film alebo detské divadelné predstavenie. Program v mestách je v kinách aj divadlách veľmi bohatý, špeciálne predstavenia pre deti nájdete denne aj na našich stránkach. Stačí si už len vybrať. :)


Návšteva obľúbenej reštaurácie 

444607 PEMTOO 743

Zdroj: freepik.com

Spojte príjemné s užitočným a vezmite deti na Deň detí na večeru do reštaurácie. Vy ušetríte čas, energiu, venujete si troška zaslúženého oddychu a deti si môžu vybrať, na čo len dostanú chuť. Dovolené sú výnimočne aj nezdravé dobroty. :)) Takýto špeciálny deň je len raz v roku, treba ho poriadne osláviť! 


Rodinný výlet

v8DWh3oP

Zdroj: Shutterstock

Čo tak si zobrať deň voľna a stráviť ho celé rodina spoločne? Vytiahnite bicykle, kolobežky či korčule a prebrázdite všetky chodníčky v blízkom okolí. Alebo si vezmite rakety na bedminton či loptu a spoločne sa zahrajte. Vybehnite do prírody alebo len tak, na prechádzku do lesa, do parku či do mesta na zmrzlinu. Užívajte si spoločné chvíľky.


Domáca torta

berry cake cheesecake 1098592

Zdroj: pexels.com

Ak máte času menej, upečte deťom doma špeciálnu tortu len pre nich. Akákoľvek darovaná z lásky dá deťom zaručene pocit výnimočnosti a dôležitosti. Veď je predsa vyrobená z lásky a špeciálne pre nich. :) Odporúčame lahodný cheescake s ovocím či nepečenú smotanovú alebo jablkovú tortu. Ako alternatívu môžete skúsiť aj výrobu domácej zmrzliny. :) Pridajte k nej detské šampanské a obľúbenú rozprávku. Dokonalá oslava!


Poukážka na letný tábor

182980154 10159678237011209 1866291410344469424 nPrekvapte deti poukážkou na tábor, kde zažijú radosť a zábavu. 
V našej sekcii Dovolenky, Tábory nájdete ako denné, tak aj pobytové od našich partnerov.

V tomto článku sú umiestňované produkty. Článok podlieha autorským právam, akékoľvek kopírovanie je povolené výhradne so súhlasom redakcie.

Napíšte komentár