29. 04. 2024 Lea 24°C Jasno

Divadlo Malý princ

11.01.2019 Autor: Claudinka, Foto: djp.sk
Miesto:Divadlo Jána Palárika v Trnave, Trojičné námestie 2, 91701 Trnava Termín: 09.02.2020 Mesto:Trnava Čas:16.00 - 18.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
maly princ tt

Zdroj: djp.sk

Veľká sála - Divadlo Jána Palárika, trvanie: 2 hodiny s prestávkou
Cena - 6 €

Nesmrteľný príbeh o stretnutí pilota a Malého princa v rozľahlej púšti si od svojho vzniku získal srdcia miliónov ľudí po celom svete.

Malý princ, úprimná a krehká bytosť, k nám prichádza zo vzdialených svetov, aby nám vyjavil svoje tajomstvá. Prostredníctvom prostej detskej optiky nám ukazuje základné životné hodnoty a pomáha nám spoznať veci, ktoré je možné vidieť iba srdcom. Malý princ sa jedného dňa rozhodne opustiť svoju planétu a vydá sa na dobrodružnú cestu po vesmíre. Spoznáva nové planéty a nových ľudí, ktorým vôbec rozumie. Správajú sa totiž príliš „dospelo“. Počas pobytu na planéte Zem spozná priateľské zvieratá, ale aj Pilota, ktorý stroskotal na púšti a stane sa svedkom jeho úžasného rozprávania. Antoine de Saint-Exupéry napísal príbeh plný hlbokých myšlienok a magických alegórií, ktorý popisuje zvláštny kontrast medzi detstvom a dospelosťou. Rozprávka v réžii talentovaného bábkorežiséra Petra Palika ponúka výnimočný estetický zážitok pre všetky generácie.

Inscenácia je určená pre deti od 6 rokov.

maly princ DJP

Napíšte komentár