26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Aqua-vital park Lúčky

Autor: Annie, Foto: kupele-lucky.sk
Adresa:Lúčky 530, okres Ružomberok Telefón:+421 44 43 75 566 E-mail:kasaavp@kupele-lucky.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Aqua – Vital Park nájdete v areáli Kúpeľov Lúčky, ležiacich na Liptove pod Chočskými vrchmi. Celoročne otvorené kúpalisko ponúka vonkajšie bazény, aj s termálnou vodou, vonkajší aj vnútorný vitálny svet.

Súčasťou AQUA-VITAL Parku je vonkajší rekreačný bazén s teplotou vody 28 - 33 ° C s rôznymi atrakciami ako sú vzduchová lehátka, protiprúd, vodná čaša, podhladinové osvetlenie, masážne trysky a chrliče vody. Vonkajší sedací bazén s liečivou minerálnou vodou s teplotou 36 - 38 ° C ponúka relax a uvoľnenie.

K dispozícii je tiež vnútorný minerálny bazén s liečivou vodou s teplotou 33 ° C a 35 ° C.

V blízkosti vonkajších bazénov sa nachádzajú aj atrakcie, ktoré klienti môžu využiť v čase, keď sa pohybujú mimo bazén - volejbalové ihrisko, detská trampolína, detské hojdačky, detské preliezačky.

S bazénmi je priamo spojený Vitálny (saunový) svet, ktorý sa svojím interiérom snaží o dosiahnutie harmónie a v spojení s modernými technológiami je predpokladom pre príjemné uvoľnenie a oddych. Priaznivé účinky sauny sú známe už od nepamäti. Horúci vzduch v saune vyvoláva potenie a tým vylučovanie škodlivých látok, otvára póry, zlepšuje prekrvenie, zároveň pôsobí zkľudňujúco a relaxačne. Súčasťou vitálneho sveta sú: fínska sauna, mentolová sauna, rímsky kúpeľ s prírodnými inhalačnými esenciami, Kneippov kúpeľ, tepidárium, turbo sprcha, sprcha - dážď.

Vo vitálnym svete sa používajú prírodné silice, ktoré svojimi účinkami v spojení inhalácie sa saunovaním detoxikujú organizmus, posilňujú jeho prirodzenú obranyschopnosť a účinne chránia pred chorobami z prechladnutia. Použité silice uvoľňujú psychické napätie a stres.

V roku 2015 kúpele otvorili nový vonkajší Vitálny svet, ktorý doplnil ponuku celoročne otvoreného AQUA-VITAL Parku. Pre hostí pripravili novú fínsku saunu, v ktorej môže relaxovať v sede až 16 ľudí a skvelé osvieženie poskytne aj nový ochladzovací bazén. Pre tých, ktorí vyhľadávajú radšej odpočinok vo vode je k dispozícii nová jacuzzi pod holým nebom.

Otváracie hodiny:

od 20. 6. 2022

        Vonkajšie bazény              Vitálny svet      Vnútorný bazén     
Pondelok - Piatok 10.00 hod. - 21.00 hod. 12.00 hod. - 21.00 hod. 15.00 hod. - 20.00 hod.

Cenník - TU

 

Mapa: N 49° 8′ 7″ E 19° 23′ 50″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Veronika 10.12.2020, 13:26

    Pekný aquapark, hlavne v zime je to zážitok.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár