26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Jazdy na koni na Farme Východná

Autor: Maria Bodnarova, Foto: kone.farmavychodna.sk
Adresa:Východná 465, 03232 Telefón:0944 503 567 E-mail:kone@farmavychodna.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Zažite dobrodružstvo na konskom chrbte. Vydajte sa po nádhernej podtatranskej prírode, ​​kde vám po celý čas bude robiť spoločnosť majestátny masív Kriváňa. 


Na koňoch budete spoznávať krajinu, výhľady, plantáže bylín, naše divožijúce kravy a kone, či divožijúce zvieratá tejto oblasti. Navštívite oddychové miesta, kde necháte oddýchnuť koňom a popri občerstvení si vychutnáme zvuky prírody a ďaleké výhľady do liptovskej kotliny alebo výhľady na nádherné tatry (Nízke, Vysoké i Západné). V ponuke nájdete poldňové alebo celodenné výlety s prestávkami na oddych a občerstvenie, toto je skutočné dobrodružstvo vhodné pre partie kamarátov alebo pre rodiny s deťmi. K dispozícii je množstvo trás s rôznou obtiažnosťou a tak si každý príde na svoje, dokonca aj úplný nejazdec. Informácie a objednávky na 0944 503 567. Cenník nájdete TU.

Zažite víkend na koňoch

Oddýchnite si od každodenného stresu a zažite skutočné dobrodružstvo. Zoberte so sebou svojich priateľov či známych a spoznajte čo všetko dokážete. Vyberte si zážitky, ktoré chcete zažiť, na farme je vždy niečo na prácu. Presuny v rámci oblasti budete absolvovať buď na koňoch alebo pešo. Kôň vám bude každodenným spoločníkom a tak jemu bude patriť naša najväčšia pozornosť. Ubytovanie je zabezpečené v pastierskom domčeku upravenom a jednoducho zariadenom pre dokonalý zážitok. K dispozícii sú dva WC a dve sprchy. V domčeku je možné ubytovať 6 osôb. Okolie domčeka tvorí samota cca 3km za dedinou Východná. Po celom dni si môžete oddýchnuť a posedieť pri ohni, alebo zrelaxovať vo vyhrievanej drevenej kadi.

Mapa: N 49° 3′ 32″ E 19° 53′ 21″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár