24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Deň detí v Malackách

15.05.2018 Autor: Danka, Foto: malacky.sk/
Termín: 26.05.2018 Mesto:Malacky Čas:9.30- 15.00 Zdroj:stránka organizátora

den deti3

Malacky oslavujú Deň detí každoročne veľkolepo.

V zmysle slov „treba sa vyšantiť, kým to ide, lebo dospelosť už o chvíľu príde...“ sa v sobotu 26. mája od 9.30 do 15.00 hod. centrum mesta pri Inkubátore premení na jednu veľkú, veselú, farebnú hernú plochu. Na malých oslávencov čaká bohatý kultúrno-zábavný program, množstvo súťaží, atrakcií, dobrôt a nie možno, ale určite príde aj kúzelník.

Program pripravený na Deň detí bude už tradične patriť zábave, smiechu a radosti. Už o 9.30 h príde kúzelník Peter Šesták, ktorého vystrieda hudobná dvojica PACI PAC. O 11.30 h je naplánovaný program Centra voľného času, na poludnie čaká deti dobrodružstvo s JANČIČI a neskôr strhujúca bubnová šou v podaní zoskupenia JAMADAN. O 13.20 h sa predvedie so svojim programom Základná umelecká škola a o 14.00 h príde šašo VIKTOR, aby priniesol smiech, ktorý patrí ku každej oslave. Záver bude patriť obľúbenej penovej šou.  

To však nie je všetko. Počas celého dňa sa môžu deti tešiť z farmárskych vozidiel, chodúliarov, maskotov a z prezentácie lietadiel. O zábavu sa postará i nafukovací hrad, trampolína, mobilné planetárium, maľovanie na tvár. Pripravené budú tvorivé dielne, hry, rôzne balónové  kreácie a pre maškrtné jazýčky pukance a cukrová vata. 

V areáli MŠ Hviezdoslavova sa budú môcť deti vyšantiť na trojkolkách a parkovisko pred škôlkou (priestor medzi Inkubátorom a kinom) sa premení na dopravné ihrisko. 

Napíšte komentár