29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Siani - aj zdravá detská obuv môže byť krásna

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Siani
Adresa:eshop dostupný pre celú SR a ČR Telefón:0944373736 E-mail:info@siani.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Firma Siani vám vrámci svojej ponuky kvalitnej detskej obuvi prináša novinku na slovenskom a českom trhu - brazílsku značku BIBI®, ktorá sa zameriava na výrobu kvalitnej a štýlovej detskej barefoot obuvi pre deti od 0 – 9 rokov.


BIBI® je celesvetovo uznávaná značka detskej obuvi, ktorá ako jediná ponúka technológiu stieľky FISIOFLEX, ktorá simuluje chôdzu NABOSOaj keď dieťa chodí po rovnom povrchu, čím napomáha zdravému ortopedickému a neurologickému vývoju dieťatka. Vďaka tejto prelomovej technológii, na vývoji ktorej sa podieľalo množstvo vysoko kvalifikovaných odborníkov, sa táto obuv stala prvou oficiálne schválenou fyziologickou obuvou v Brazílii. BIBI®  dbá na to, aby obuv spĺňala potreby dieťatka v každom vekovom štádiu a tomu prispôsobuje aj vlastnosti obuvi, tak aby dieťatko mohlo objavovať svet od ochutnávania ústami, lozenia, státia, prvých krokov a aktívneho štádia. 

Značka BIBI® naviac v spolupráci s Brazílskym Inštitútom Technológií pre Usne, Obuv a Artefakty, monitoruje všetky vstupné materiály a používa iba tie, ktoré sú v súlade s medzinárodnými normami netoxických materiálov, čo taktiež zaisťuje zdravý rast detí. Každý produkt osobitne obsahuje označenie s informáciu o chemickej nezávadnosti použitých materiálov.

Medicínske výhody FISIOFLEX

  • Vďaka prírodným a mäkkým materiálom ako aj Fisioflex Technológii,  obuv Bibi rešpektuje prirodzený vývin chodidiel.
  • „Prísavky“ na spodenj časti vložky umocňnujú vnímanie nerovností z povrchu zeme pre pocit chôdze naboso a zároveň tým stimulujú      neurologiké funkcie a aktivujú senzorické vnímanie v chodidlách, ako aj napomáhajú prekrvovať organizmus. 
  • Fisioflex vložka je vyrobená z kože najvyššej akosti s antimikrobiálnou úpravou pre prevenciu kožných problémov.
  • Vďaka technológii - Dry Leather- budú chodidlá stále suché, nakoľko vložka obsahuje špeciálne mikroperforácie pre odvádzanie potu. 
  • V neposlednom rade, táto technológia napomáha formovať svalstvo v nohách a tým prispeva aj k správnemu držaniu tela.  

vlozka

Napíšte komentár