24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Festík - najveselší detský festival v Inchebe

12.11.2017 Autor: Danka, Foto: Festík
Termín: 27.05.2018 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

FB IMG 1510523963282

Zažite krásny rodinný víkend na najveselšom detskom festivale - Festík, kde na jednom mieste môžete vidieť hudobné vystúpenia obľúbených interpretov vašich detí,zabaviť sa na bohatých sprievodných aktivitách nielen pre najmenších a zároveň sa dozvedieť množstvo zaujímavých a užitočných informácií nielen o deťoch - všetko počas jedného víkendu, pod holým nebom.


V Bratislave bude najveselší detský festival „Festík“! Skvelá správa pre rodičov, ale najmä ich deti!

V Bratislave bude jedinečný festival „Festík“, ktorý na jednom mieste združí všetkých umelcov z oblasti tvorby pre deti. Vystúpi na ňom Miro Jaroš, Smejko a Tanculienka, Paci Pac a mnohí ďalší. Súčasťou tohto najveselšieho detského festivalu bude aj ďalší mimoriadne atraktívny program vrátane kreatívnych, športových, edukačných aj environmentálnych aktivít.

„Festík“ sa rozhodli zorganizovať ľudia z agentúry Evency, ktorí sú sami rodičmi a podujatie tohto druhu im v hlavnom meste chýbalo. Ich ambíciou je pripraviť najveselší festival, na ktorom sa zabavia malé deti, tínedžeri, ale aj rodičia a starí rodičia. Bude sa konať pod holým nebom v areáli Incheba Parku 26. a 27. mája 2018. Podujatie je výnimočné najmä tým, že na jednom mieste ponúkne populárnu hudobnú produkciu pre deti, ktorá na Slovensku existuje.

„Našou hlavnou motiváciou bolo zistenie, že v okolí Bratislavy neexistuje zábavne kultúrno-športové podujatie, ktoré by združovalo umelcov tvoriacich pre deti, a kde by deti pod holým nebom mohli zažiť atmosféru veľkého detského festivalu. Existuje niekoľko podujatí v menšom rozsahu, náš festival bude ale výnimočný tým, že sa našim malým, väčším a aj dospelým návštevníkom budeme snažiť ponúknuť rozmanité aktivity – kreatívne, športové, edukačné aj environmentálne – a zároveň aj hudobno-zábavné vystúpenia ich obľúbených interpretov počas dvoch nabitých dní, na jednom mieste,“ vysvetľuje ambasádorka „Festíka“ Katarína Šebestová z organizátorskej agentúry Evency.

Pripravuje sa tiež bohatý sprievodný program – workshopy na rôzne zaujímavé témy, ale i diskusie. „Festík“ tak bude úžasným miestom na skvelý rodinný víkend. Bude mať aj charitatívny rozmer, čiže chce podprahovo najmenších účastníkov učiť aj pomoci druhým. V centre záujmu však bude zábava. „Trúfame si stať sa najveselším festivalom a podľa prvotnej spätnej väzby sme vykročili správnou nohou. Zameriavame sa na zážitok pre deti, pre teenagerov aj dospelých návštevníkov a zároveň na skvelý servis pre všetkých. Nie je to jednoduchá úloha, naopak, skôr náročná výzva, ale na festivale pracuje tím skúsených ľudí, čo je najlepšia záruka úspechu,“ uzatvára ambasádorka „Festíka“ Katarína Šebestová z Evency.

Deti do 15 rokov majú vstup zadarmo. Vstup na atrakcie je pri zakúpení Aktivity pasu voľný na všetky spoplatnené aktivity.  

Kúpiť lístky môžete TU.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z predajných miest.

Dátum: 26.-27.5.2017 (sobota-nedeľa)
Miesto: Incheba park, Viedenská cesta 3-7

Predaj lístkov

Cena 
Permanentka - 1 dospelý 15,00 €
Permanentka - 2 dospelí 19,00 €
1 deň - 1 dospelý 12,00 €  
1 deň - 2 dospelí 17,00 €  
Aktivity pas - permanentka 10,00 €  
Aktivity pas - 1 deň 7,00 €

 1festik

 

Klikni pre zväčšenie programu na obrázok:1festik

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Jozef 01.06.2018, 20:04

    Pre nás to bolo veľké sklamanie. Už to začalo parkovaním, na 1 poschodí nás navigovali hneď za rampou zaparkovať a prejsť to s deťmi niekoľko sto metrov, pritom na poschodí na strane vstupu bolo všetko prázdne. Kúpili sme si lístky na dva dni, prišli sme o 11.00 do vnútra na Spievankovo, ktoré naše malé dieťa zbožňuje. No reproduktori boli tak hlasno, že sme sa vzdialili od pódia po niekoľko minútovom plaču malého..tak poďme na kolotoče, další šok..pol hodinu státia za to nestojí...ideme sa najesť? Nie ďakujem, za tie peniaze radšej v Auparku...suma sumárom, boli sme tam necelú hodinu a už sa išlo dalších zopár stoviek metrov spat k autu. Kolotoče si dáme niekde na jarmoku, Spievankovo či Jaroša niekde v kultúrnejšom prostredí...máte na čom pracovať organizátori...za nás palec dole....

  • Monika 01.06.2018, 13:32

    Nerada kritizujem, ale tu musím. Mrzí ma, že sme tam vôbec strácali čas, pre rodinku s 2 deťmi + parkovným sme zaplatili 46 Euro na 2 dni s tým, že po 1 vystúpení a 1 atrakcii sme po 2 hodinách radšej odišli a už sa ani na 2. deň radšej nevrátili. Naozaj veľmi zlé a je mi ľúto všetkých rodín a hlavne detí, ktorí sme si tam pokazili sobotu!

  • Jana 01.06.2018, 00:22

    Detsky festival na ktorom nechýbal stánok s pivom!? Nerozumiem tomu, ako je vôbec mozne, aby deti prichádzali do kontaktu s alkoholom- ked vidia maminku, otecka s pivom v ruke (na detskom festivale!!!!!) o 10-12r si oni kúpia co? Pramenitu vodu? Hmm... Velmi smutne.
    Celkovo zla organizácia. Vysoké vstupné. Úroveň tomu nezodpovedala. Akcii malo,rozložené na obrovskej ploche na slnku...

  • Lenka 31.05.2018, 20:27

    Žiaľ musím sa pridať tiež k nespokojným návštevníkom festivalu. Niečo tak príšerné som už dávno nezažila. Organizácia zlyhala na plnej čiare. Nechápem načo bolo dobré šaškovanie s 0 lístkami keď potom namiesto toho, aby podľa počtu detí, dali do priestoru viac atrakcii, kedže vedeli kolko detí príde, deti sklamane čakali kým sa po dlhom čakaní na slnku dostali na radu. Bolo tam toho strašne málo a prevažne pre deti predškolského veku. Tomuto podujatiu sa už v budúcnosti určite vyhneme.

  • Soňa 30.05.2018, 20:07

    Festík - celé zle! Úplne na všetkom sa snažili zarobiť, premrštené ceny, parkovné bez tolerancie celovíkendových vstupeniek, pramálo atrakcií - nehovoriac o tom, že vôbec nemal nikto pod kontrolou, či majú deti aktivity pas, alebo nie ... ani som dcére ten pass nemusela kupovať. Okrem troch dobrých vystúpení počas dvoch dní ( čo je veľmi málo) program na pódiu bol veľmi slabý, deti nezaujal. Boli sme z celej akcie veľmi sklamaní. Jediné na čo sa nedalo sťažovať, je KRÁSNE SLNEČNÉ POČASIE - to vyšlo na 100%!

  • Beata 29.05.2018, 08:00

    Naozaj velmi zle zorganizovane podujatie. Vstupenka pre dosp. osobu 10 EUR, parkovanie 6 EUR,, vnútri stovky detí.,ktoré sa chceli baviť, ale keďže na zábavu bolo len pár slabých atrakcií, ku ktorým sa tiahli rady rodičov s deťmi rozhorúčenými státím na rozpálenej ploche ,ani krátke vystúpenieSpievankova nás tu neudržalo. Bombastická reklama, možno aj dobrý zámer, ale neskúsenosť ( alebo laxnosť) organizátorov spravili z tohto podujatia hromadnú akciu,z ktorej mnoho ľudí odchádzalo s pocitom Festík? nikdy viac!

  • Marek 28.05.2018, 21:35

    Kupili sme si listky iba na sobotu vratane aktivity pasov a dobre sme spravili ze iba na sobotu. Na kazdu "atrakciu" sa cakalo minimalne pol hodinu vacsinou na praziacom slnku. Takisto na obed sa cakalo v radoch min. 30 - 40 minut. Velka kofola 2 eura, pollitrova mineralka 2 eura, langos s kecupom a so syrom 3 eura ... Decka tam chceli ist kvoli Spievankovu a Jarosovi, esteze ti to ako-tak zachranili. Vyskusali sme, ale stacilo, buduci rok radsej nieco ine

  • Tibor Furda 26.05.2018, 22:19

    Festík - najhorší detský festival, kúpili sme si lístky pre dospelých vopred. Aktivity pas na atrakcie sa mal predávať tam. Prešli sme 150 km aby sme trom deťom urobili radosť. Po príchode povedali, že aktivity pasy sú už vypredané. Keď sme to ofrflali, tak nám ešte tri predali. Mohli sme sa otočiť a radšej ísť rovno preč, ušetrili by sme ďalších 36 €. Na obrovskej ploche skutočne len zopár dosť slabých atrakcií (napr. malý kolotoč, dva nafukovacie hrady a malý autodrom). Na každé stálo v rade minimálne 30 detí na silnom slnku. Samozrejme predajných stánkov bolo viac a dokonca poisťovne cestovky a podobné blbosti. Aj keď sme sa veľmi tešili na Mira Jaroša, sklamanie detí bolo tak veľké, že sme sa otočili a hneď išli preč. Našťastie majú v Blave KidsHouse s JumpArénou, kde si to deti trochu vynahradili. Môžem povedať, že na Festík už nikdy viac!!! Teraz večer už s kľudnou hlavou tvrdím, že snáď každý mestský jarmok je o tri triedy lepší. Festík je ukážkový príklada ako bombastická reklama dokáže oblbnúť ľudí. Aspoň túto skúsenosť si odtiaľ deti odniesli :-(

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár