19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Vodný Svet Svidník - Aqua Ruthenia

Autor: KatkaCh, Foto: aquaruthenia.sk
Adresa:Bardejovská 37, 089 01 Svidník Telefón:- www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Aquaruthenia vo Svidníku je areál s celoročnou prevádzkou. Ponúka bazény s teplotou vody od 31- 35 stupňov. Relax a oddych je tu pre všetky vekové kategórie.

Letný areál ponúka 7 bazénov, kde si veľkú obľubu získal bazén s umelými vlnami, 50 m bazén s tobogánmi, či dojazdový bazén s Family slide- šmýkalkou, na ktorej si zábavu užije celá rodina.

Nechýba ani wellness a soľná jaskyňa.

Pre menšie deti je k dispozícii detský bazén a tiež rodinný bazén. Na svoje si prídu i plavci v 25 m bazéne. Súčasťou letného areálu je i krytý bazén s teplotou vody 32- 34 stupňov. V areáli je pre deti pripravených mnoho atrakcií vo forme šmýkačiek, preliezok, detkých hradov a domčekov na hranie, trampolín či skákacích hradov. Na svoje si prídu i milovníci volejbalu, pre ktorých sú pripravené dve volejbalové ihriská, ale i malí futbalisti, ktorí majú dostatok priestoru zahrať so obľúbený futbal. V areáli je možnosť zakúpenia občerstvenia vo viacerých stánkoch.

 

Mapa: N 49° 18′ 35″ E 21° 33′ 34″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Katka 08.12.2019, 20:44

    Boli sme tam s rodinkou pred koncom sezóny, keď boli dostupné iba vnútorné bazény a vrelo odporúčam - málo ľudí, parádne vírivky, bazén vhodný pre plavcov i väčšie deti, detský bazénik s nafukovačkami, sauny i soľnú jaskyňu sme si užili dosýta. Jedlo hodnotiť veľmi neviem. Celkovo odporúčam :)

  • Mirka 12.08.2019, 23:33

    Prostredie :trávnik preliezky a skakacie hrady super kopec miesta , voda zimná ale nám nevadilo ani malej 3r. Dcere,jedlo-katastrofa vyprážaný syr bol nejaka zgrcnuta hmota....langos gumený hnusný... sociálne zariadenia a sprchy: jeden veeeelky humus čudujem sa že to hygiena ešte nezavrela pleseň všade po stenách, detské bazény sme tiež veľmi nevyužívali lebo neprišla mi tá voda nejak extra čistá tak sme boli skôr vo vedsich bazénov. Takze dalo sa byt cely deň ak máte svoje jedlo, vodu a nemusíte veľa chodiť po sociálnych zariadeniach :) a sprchu si doprajete až doma

  • Lubomir 01.07.2019, 07:21

    Otras studená voda jedlo katastrofa čaká sa hodinu na objednávku ďalšiu hodinu kým to jedlo dostanete porcia detská za tu cenu čo detská ani dieťa by sa s toho nenajedlo žiadne bločky zvažujem tam poslať kontrolu

  • Jano 31.12.2016, 00:07

    Boli sme včera s rodinkou a bolo super. Decká sa dosýta vyskákali na trampolíne a vyšantili v bazénoch. My s manželkou sme sa zrelaxovali v saune a nakoniec sme sa chutne najedli. Tešíme sa na ďalšiu návštevu.

  • Marek Š. 17.12.2016, 15:54

    Super ceny dobré hlavne obedove menu dnu o.k.sauny dobré že môžu ísť aj staršie deti odporúčame

  • Marek Š. 17.12.2016, 12:23

    Páčilo sa hlavne dnu sauny že tam môžu aj staršie deti prijateľné ceny hlavne obedove menu.

  • Milka 15.09.2016, 18:21

    Navštívili sme vnútorne bazény Aqua ruthenia, aj vonkajšie kúpalisko a lepšie bolo v tom vnútornom. Bolo tam dokopy asi 20 ľudí, kopec miesta na plávanie. Hoc bazén so slanou vodou sa mi nezdal originál slaný, len nejaká napodobenina, no užili sme si a deťom sa páčilo. Vonku sa nám páčilo, že kúpalisko je priestranné, sú tam pieskoviská, trampolíny, hojdačky, detské domčeky, ...super animačný program, len vo vonkajších bazénoch je hlava na hlave a vôbec sa nedá plávať.

  • anicka 16.08.2016, 14:00

    Pekne kupalisko,trochu preplnene=za tu cenu ok,pekny animacny program,v pohode detske ihriska

  • Lucia 23.07.2016, 20:21

    Dnes som tam bola prvý krát so synom. Vonkajšie bufety- otras! Grc! Pečenú klobásu som okamžite reklamovala, lebo sa ňu nedalo pozerať, nie to ešte jesť. Ale ta reštaurácia hneď pri recepcii - na odporučenie jedného pána personálu- dobrá. WC- smrad, nikto to nečistí. Odporúčam jedine wellnes. Sauny a vírivky. Úplne na inej úrovni ako vonkajšie bazény. Voda velmi studená a sú tam 2 tobogány a z toho len jeden normálne funguje.

  • Mária 23.12.2015, 00:51

    Zatiaľ sme vyskúšali len letné kúpalisko, ktoré bolo preplnené a mali sme tak akurát miesto na státie. Termálne vnútorné bazény podľa mňa nemali uvedenú teplotu. Páčila sa nám akurát rozloha, hojdačky a pieskovisko pre deti a animačný program.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár