26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

MC Modráčik

Autor: Externý prispievateľ, Foto: FB Modráčik
Adresa:Štúrova 34, Modra Telefón:421915530157 E-mail:mcmodracik@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Materské centrum MODRÁČIK funguje pod záštitou Súkromného centra voľného času v Modre už niekoľko rokov. O program a aktivity pre deti sa starajú prevažne mamičky, ktoré navštevujú MC spolu so svojimi deťmi. 

K dispozícii je herňa s hračkami, vo vybraných dňoch telocvičňu a veľký uzavretý dvor s pieskoviskom, šmykľavkou, altánkom a ihriskom. V týchto priestoroch prebiehajú počas pracovných dní - v dopoludňajšom čase - všetky aktivity pre detičky. Okrem pravidelných aktivít prebiehajúcich celoročne poriadame i jednorázové akcie, napr. Stretnutie detí s Mikulášom, Karneval pre deti, Deň detí, Bábkové divadielko a iné. Dozviete sa o nich prostredníctvom letákov na stránke, facebooku, či nástenky pred budovou ScVC.

Vstup do herne na dieťa stojí 1 euro na jednu návštevu centra. Je možnosť zakúpenia mesačnej permanentky za cenu 5 eur.

V centre nezabúdajú ani na mamičky, babičky, či tatinkov. Pre nich sú určené Tvorivé piatky v podvečernom čase, kde môžu realizovať svoj talent pri výrobe rôznych zaujímavých predmetov. Spravidla dvakrát do roka poriadame burzu oblečenia, kde môžete svoje veci za symbolickú cenu posunúť ďalším užívateľom alebo naopak, tovar si zakúpiť.

MC ponúka ideálny priestor na prvé kontakty detí v kolektíve rovesníkov a napomáha k ľahšej socializácii a adaptácii na prostredie v MŠ. Dospelí majú zasa možnosť stretnúť iných dospelých (mamičky, oteckov, babičky), pri káve či čaji sa porozprávať o mamičkovských a ďalších zaujímavých témach, povzbudiť sa navzájom, vymeniť si svoje skúsenosti. 

 

 

Mapa: N 48° 20′ 3″ E 17° 18′ 40″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár