19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Park miniatúr a lunapark, Inwałd Poľsko

Autor: Annie, Foto: parkminiatur
Adresa:Inwałd ul. Wadowicka 169 34-120 Andrychów, Poľsko Telefón:+48 33 875 73 20 E-mail:info@parkminiatur.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

V parku sa nachádza vyše 50 modelov najvýznamnejších architektonických divov sveta, od Čínskeho múru cez Baziliku sv. Petra až po Sochu slobody či Benátky. Zábavný park ponúka množstvo atrakcií pred deti aj dospelých. Nenechajte si ujsť Pirát show, Egypt horor show, zelený labyrint alebo 5D kino.

Park miniatúr je jedinečné miesto, ktoré sa nachádza v provincii Malopoľska v polovici cesty medzi Andrychów a Wadowice s rozlohou 75 tisíc. m2. Park bol otvorený v máji 2007.

Počas prechádzky cez Austráliu, Grécko, Taliansko, Poľsko, Čínu, Francúzsko, Mexiko si môžete vychutnať na miniatúrach štruktúry charakteristické pre každú z týchto krajín. V jeden deň môžete stať pod Eiffelovou vežou, na námestí svätého Petra,pri Brandenburskej bráne, gondole kotviace vo vodnom kanáli v okolí námestia Piazza San Marco. Unikátnych miniatúr je viac ako 50, väčšina v mierke 1:25.

V parku miniatúr sa nachádza aj veľký zábavný park, ktorý je atraktívnou ponukou pre deti aj dospelých. Môžete sa tešiť na pirátsku loď, mlynské kolo, autodrom, rafting po divokej rieke, simulátor, maxi šmyklavku, bludisko, egyptskú hororovú show... Najmladších čakajú atrakcie zdarma:vláčik, detský kolotoč, 9 m dlhý tobogán, opice háj, obrovské pieskovisko.

Počas dlhej cesty okolo sveta, si oddýchnete na lavičke v nádhernom kúte parku a potešite sa pohľadom na krásnu záhradu plnú farebných kvetov. Intercontinental cestu môžete ukončiť v rozprávkovej zámockej reštaurácii ponúkajúcej chutné večere, šaláty, dezerty, vafle, zmrzlinu a kávu.

 

 

Mapa: N 49° 52′ 7″ E 19° 24′ 37″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Janka 19.12.2020, 09:15

    Mongolská dedina je nádherná v tomto parku, odporúčam

  • Katka 30.12.2019, 22:06

    Miniatury su krasne. Problém je iba s parkovaním. Parkovisko by mohlo byť väčšie.

  • Veronika 10.12.2019, 20:02

    Určite odporúčame, veľká zábava pre všetkých, oplatí sa navštíviť

  • Nina 11.12.2018, 07:56

    Počítali sme s tým, že sa dá platiť kartou všade, ale nie. Treba mať aj hotovosť. Inak veľmi krásny park.

  • Michal 03.12.2018, 12:31

    Krásny výlet a tie miniatury dost stáli zato, aj ked sme to tam mali stovky kilometrov. OPlatilo sa vycestovat

  • Viky 06.08.2017, 14:46

    Krásne atrakcie, väčšina v cene vstupenky. Sem- tam doplatok. Pre deti krásny výlet na 2 dni. Pre dospelých zážitok na celodenný výlet. Mimoriadne sa nám páčil stredoveký hrad, najmä možnosť dotýkať sa exponátov, pretože to všetko boli len napodobeniny. Veľmi pekné miniatúry a silný zážitok z 5D kina. Odporúčame!

  • SofiSimi 20.07.2017, 18:44

    Vrelo odporucam, bombastick, platili sme ako rodina 2+2 spolu 36 eur za vstup na 2 dni do vsetkych casti Inwald parku. Spred zamku lremava vlacik zdarma do mini zoo, nadherny zamok s drakmi, laser arena (plati sa 5 zl.za osobu), park miniatur skvely, kolotoce, smykacky, 5D kino...99% atrakcii zdarma. Odporucam, pridu si na svoje vsetci clenovia rodiny, pocas horucich dni aj vodne osviezenie v podobe rozprasovaca na luke pri 5D kine, Dinopark, zahrady Jana Pawla II, mini zoo - moznost jazdenia na autickach - dieta dostane svoj vlastny vodicak. Urcite sa tam vratime.

  • jozo 16.07.2017, 13:27

    Boli sme 14.7.2017. Každému odporúčam. Rodinná vstupenka 2+2 60€ do všetkých parkov. Boli sme jeden deň. Stihli sme skoro všetko:). Dá sa platiť kartou, ale nie všade. Vstupné sa dá platiť kartou. Takže odporúčam si niekde zmeniť, zobrať zo sebou. Zmenáreň tam nie je iba v Andrychove. Ale dá sa zmeniť v parku miniatúr v hoteli za reštauráciou. Trochu nevýhodný kurz. Zlote budete potrebovať na stravu, niekde suveníry, a na divokú rieku- jedna jazda 12PZL osoba. Oplatí sa- super. Odporúčam 5D kino. Celkové hodnotenie- veľmi dobré. Chystáme sa tam ešte tento rok znovu na jeseň. Deti si prišli na svoje. Ani dospelí sa nenudia. Nedá sa to porovnať tu na Slovensku
    kvalita, cena. Parkovné samozrejme zadarmo.

  • Manuela Virdzeková 13.08.2015, 14:13

    Super výlet na celý deň, pokojne aj na dva. Veľmi sa nám páčilo. Vstupné, suveníry a v reštauráciách sa dá platiť kartou. Tutanchamónova výstava, Egyptská hororová show a 5D kino bolo zdarma. Výlet pre deti, ako aj pre dospelých. Z celého areálu sa nám najviac páčili miniatúry, v minizoo, ktorá je malá, nenáročná, ale za to pekná, novonarodené svinky a medvedíky čistotné, v dinoparku jaskynky a naozaj veľa iného. Za vstupné sa to naozaj oplatí, každý si príde na svoje :) Vrelo odporúčame.

  • Tinka 15.12.2014, 11:34

    Super ciel na celodenny vylet (vela atrakcii na jednom mieste), v parku miniatur je unikatny zeleny labyrint, v ktorom svoje deti mozete pozorovat z vyvysenej plosiny. Ja som sa tam tiez stratila :D Osada s drakmi je vyborna, decka sa priserne bali, ale potom z toho mali najvacsi zazitok.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár