21. 09. 2024 Matúš

Tipy / Trnava Filter

Deti milujú knihy... Tu sú 4 novinky, ktoré sa oplatia prečítať

Deti, ktorým rodičia čítajú, alebo si samé listujú v knižkách, dosahujú lepšie výsledky v škole a sú viac pripravené na každodenný život. Tvrdia to mnohé prieskumy.

Kam na dovolenku v septembri 2024?

Ak hľadáte inšpiráciu kam vycestovať na letnú dovolenku v septembri, určite neprehliadnite tieto atraktívne destinácie - Tunisko, Menorka, Bahrajn alebo exkluzívna novinka Qatar. Tieto krajiny vás v septembri privítajú príjemným dovolenkovým počasím a množstvom nezabudnuteľných zážitkov. Dovolenka v septembri - perfektná kombinácia príjemného počasia, dostupnejších cien a pokojnejšej atmosféry.

Ako urobiť unikátny školský projekt z kociek LEGO? Poradíme vám.

Ak už vaše deti nebaví robiť školské projekty v PowerPointe, a pani učiteľka/pán učiteľ podporujete kreativitu, ukážeme vám novú metódu ako vytvoriť unikátne a atypické online projekty.

Zimné prechádzky s bábätkom: Fusak do kočíka pre pohodlie vášho dieťaťa

Pohodlie i bezpečie vášho dieťaťa zabezpečíte tak, že do výbavy dokúpite zimný fusak do kočíka. Pozor však na to, že nie je fusak ako fusak.

5 tipov na jesenné oblečenie do školy

Jeseň je tu a s ňou prichádzajú krásne farby a chladnejšie počasie. Pre študentky, ktoré práve vstúpili do nového školského roka, to znamená aj nové módne výzvy.


Zdravie dieťaťa je prioritou

Starostlivosť o zdravie dieťaťa si vyžaduje multidimenzionálny prístup. Od preventívnej medicíny, cez vyváženú stravu až po emocionálnu podporu. Všetky tieto aspekty hrajú kľúčovú rolu v rozvoji zdravého a šťastného dieťaťa.

Na čo si dať pozor pri výbere náušníc pre deti

Výber detských náušníc môže byť pre mnoho rodičov či starých rodičov neľahká úloha. Je dôležité zvážiť mnoho faktorov, aby boli náušnice pre dieťa bezpečné, pohodlné a aj pekné na pohľad.

Úspešná fantasy séria Tajomná dračia škola pokračuje!

Objavte s Henrym a jeho spolužiakmi čaro drakobalu a pomôžte im vypátrať záhadného tvora, ktorého ešte nikdy nevideli.

Hádanky, tajničky a hry pre malých školákov. Nová séria Šikuľkovia

Šikuľkovia je koncepcia troch pracovných zošitov, ktorá postupuje od hlások a písmen, cez slabiky a slová, až po vety a neskôr aj prácu s textom. Pracovné zošity na seba nadväzujú a úlohy v nich pokrývajú učivo prvého cyklu. Čiže deti si v nich precvičujú tie schopnosti, ktoré práve potrebujú v škole.

Last minute rodinná dovolenka? 5 destinácií, kde sa vám bude páčiť

Plánujete last minute rodinnú dovolenku pri mori a obzeráte sa po destinácii, kde sa budú vaše deti smiať od radosti a zároveň si oddych vychutnáte aj vy? Vybrali sme päť miest, ktoré ponúkajú všetko, čo by mala spĺňať skvelá dovolenka pre rodiny s deťmi