17. 06. 2024 Adolf

Najväčšia predajná výstava exotických zvierat v Žilinskom kraji sa vracia do Martina!

27.05.2024 Autor: MS, Foto: svetexotiky.sk
Termín: 08.06.2024 Mesto:Martin Zdroj:stránka organizátora

square event post orange

Už 8.6.2024 to v športovej hale na Podháji v Martine znova ožije exotikou. Na tomto jedinečnom podujatí môžete na vlastné oči vidieť: hady, škorpióny, pavúky, plazy, akváriové ryby, exotický hmyz, vtáctvo a veľa ďalšieho. Návštevníci budú mať dokonca možnosť zakúpiť si jedlý hmyz. Svet Exotiky je unikátna predajná výstava, ktorá každoročne prináša jedinečné stretnutia s exotickými zvieratami do Martina.

Cieľom podujatia je poskytnúť miesto pre výmenu skúseností medzi chovateľmi, vzdelávať verejnosť o exotických zvieratách a podporovať zodpovedný chov. Podujatie ponúka návštevníkom možnosť spoznať rôzne druhy exotických zvierat, ktoré neuvidíte ani v bežných zoo. Podujatie je vhodné aj pre začiatočníkov, ktorým skúsení chovatelia poskytnú potrebné informácie a rady na začiatok chovateľskej cesty. “Skutočný milovník zvierat miluje všetky zvieratá, to je mottom nášho podujatia.

Okrem toho, že spájame našu chovateľskú komunitu, je našim cieľom tiež zlomiť predsudky o exotických zvieratách. Chceme dokázať, že to nie sú len zvieratá, ktorých sa treba báť, ale sú to nádherné tvory, ktoré majú vlastnú povahu a skutočne stojí za to ich spoznať.” priblížil 19-ročný Michal Pazúrik, hlavný organizátor podujatia.

Podujatie bude prebiehať od 9:00 do 13:00 v Športovej hale Podháj na adrese Československej armády 10, 036 01 Martin. Okrem exotických zvierat budú návštevníci mať možnosť zakúpiť si rôzne doplnky pre terária a akváriá, krmivá, rastliny a ďalšie príslušenstvo. Vstupenky sú dostupné online a tiež budú k dispozícii priamo na mieste v deň podujatia.

Vstupné:

Deti do 6 rokov vstup zadarmo.
Dospelí - 4,00€
Študenti, deti nad 6 rokov a dôchodcovia (nad 62 rokov), ZŤP - 2,00€

Napíšte komentár