29. 04. 2024 Lea 25°C Skoro jasno

5 tipov pre výber dievčenských šiat na špeciálnu príležitosť

Autor: MS, PR správa
5 tipov pre vyber dievcenskych siat na specialnu prilezitost

Zdroj: Envato Elements

Každá mama túži, aby jej dievčatko vyzeralo vždy rozkošne a obliekalo sa do pohodlného i štýlového oblečenia. Vybrať pekné šaty na bežný deň problém nie je. Jednoduché bavlnené šatky s rozprávkovými motívmi sú pre každodenné nosenie ideálne. Dilema nastáva, keď je nutné dievčatko obliecť na špeciálnu príležitosť. Ako vybrať dievčenské šaty, s ktorými vaša malá princezná zažiari na oslave narodenín alebo na svadbe známych?

Základné pravidlá pre výber spoločenských šiat pre dievčatko

Prvým krokom pred kúpou dievčenských šiat je zváženie typu udalosti, na ktorú šaty vyberáte. Či už sa jedná o svadbu, krstiny, ples, alebo len bežnú rodinnú oslavu, typ šiat by mal zodpovedať danej príležitosti. Pre formálnejšie udalosti sa hodia elegantné šaty z kvalitných materiálov ako sú satén, hodváb alebo čipka. Pre menej formálne udalosti môžete zvoliť ležérnejšie šaty z bavlny, ľanu alebo džínsoviny.

Pri výbere šiat je tiež dôležité zvážiť vek a osobnosť vašej dcéry. Malé dievčatká sa budú cítiť pohodlne v šatách s volánmi a robustnými sukňami. Staršie dievčatá môžu preferovať šaty s jednoduchším strihom. Je dôležité, aby sa šaty vašej dcére páčili. Myslite tiež na to, že deti na oslavách behajú, tancujú a šantia sa, takže šaty musia veľkostne perfektne sadnúť. Šaty pre deti na MODIVO.sk vám výber urýchlia vďaka širokej ponuke pre dievčatká rôzneho veku.

Tipy na moderné a rozkošné dievčenské šaty

Pri výbere šiat pre dievčatká dbajte nielen na trendy, ale aj na názor vašej dcérky. K dievčenským šatám nezabudnite dokúpiť primeranú obuv na nízkom opätku. Celý vzhľad krásne doladia rôzne doplnky. Dievčatká zbožňujú kabelky, opasky, kvietkované a trblietavé čelenky, náramky i náhrdelníky. Pri kúpe dievčenských šiat sa nechajte inšpirovať našim výberom najväčších súčasných módnych trendov.

tipy na moderne a rozkosne dievcenske saty

Zdroj: Envato Elements

Dievčenské šaty s čipkou

Čipkované detaily vyzerajú čarovne a jemne. Čipka vyznie skvele v každej farbe, ale najviac vynikne s bielym podkladom. Nádherné čipkované šaty nájdete v ponuke mayoral online. Odporúčame šaty s ružovým opaskom a skrátenými čipkovanými rukávmi. Tento model šiat na prvý pohľad okúzli aj v ružovom prevedení. Čipkované šaty môžete zvoliť na svadbu alebo krstiny.

Dievčenské šaty s volánmi

Volány sú dokonalým prvkom, ktorý vynikne na rôznych častiach šiat, napríklad v hornej časti okolo ramien, na rukávoch a tiež v dolnej časti sukničky. Volániková môže byť aj celá suknička. Vaše dievčatko bude mať radosť, keď sa počas tancovania šaty pekne podvihnú a vyvolajú rozviaty efekt.

Dievčenské šaty s florálnym motívom

Kvety sú vždy in, a to nielen pre dospelých, ale aj pre malé princezné. Šaty ozdobené kvetinovými vzormi alebo aplikáciami kvetov sú perfektnou voľbou pre rôzne slávnostné príležitosti. Kvety dodávajú šatám hravý a veselý vzhľad, ktorý je ideálny pre udalosti ako sú svadby, oslavy alebo narodeninové party v záhrade.

Dievčenské šaty v pastelových farbách

Pastelové farby sú už celé roky hitom pre detskú módu. Táto sezóna nie je výnimkou. Šaty v jemných odtieňoch ružovej, modrej, žltej alebo mätovej dodávajú dievčenský a jemný vzhľad. Pastelové odtiene sú ideálne pre jarné a letné udalosti.

Dievčenské tylové šaty

Tylová sukňa je klasickým kúskom v detskom sortimente a nikdy nevyjde z módy. Šaty s tylovým zvrškom alebo detailmi z tylu sú elegantnou voľbou pre rodinné oslavy. Nariasený tyl dodáva šatám nadýchaný vzhľad, vďaka ktorému sa dievčatká cítia ako princezné.

Napíšte komentár