28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Koválovská mašírovka

20.03.2024 Autor: Claudinka
Termín: 15.06.2024 Mesto:Koválov Čas:8.00 - 17.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
Kovalovska masirovka24

Zdroj: krasyzahoria.sk

Obec Koválov v spolupráci so spoločenskými organizáciami pozýva všetkých milovníkov prírody a dobrého jedla na jedinečné podujatie. Koválovská mašírovka je už tradičným turistickým pochodom, ktorý sa tento rok uskutoční v sobotu 15. júna 2024. Pochod vedie malebnou Chvojnickou pahorkatinou a je vynikajúcou príležitosťou, ako stráviť aktívny deň na čerstvom vzduchu.

Štart pochodu je naplánovaný pri kaplnke Sv. Urbana, kde sa môžete pridať k ostatným účastníkom v čase od 8:00 do 10:00. Celková dĺžka trasy meria približne 12 kilometrov, čo predstavuje príjemný výlet dostupný pre všetky vekové kategórie. Na jeho absolvovanie sa štartovné stanovuje na symbolické 2 eurá pre dospelých, zatiaľ čo deti sa môžu zúčastniť zdarma. Je to ideálna príležitosť pre rodiny s deťmi vydať sa spoločne na výlet.

Cieľom túry je detské ihrisko v Koválove, kde na účastníkov čaká zaslúžená odmena – guláš z diviny a občerstvenie. Organizátori sa postarali o to, aby po fyzickej námahe mali účastníci možnosť posilniť sa a vychutnať si výborné jedlo v príjemnom prostredí. Toto posedenie pri guláši ponúka príležitosť na zoznámenie sa s novými ľuďmi, výmenu zážitkov z pochodu a jednoducho na to, aby ste si spolu s ostatnými užili krásny deň.

Koválovská mašírovka je skvelou voľbou pre každého, kto má rád prírodu, túlanie sa pahorkatinou a užíva si spoločné chvíle s priateľmi alebo rodinou. Neprehliadnite šancu zažiť niečo nové, stretnúť zaujímavých ľudí a vychutnať si chutný guláš v úžasnom prostredí. Nezabudnite si preto tento termín označiť v kalendári a pridajte sa k nám na túto nezabudnuteľnú udalosť. Obec Koválov a organizátori sa už teraz tešia na vašu účasť.

Vstupné: 2 € dospelí, deti zdarma

Napíšte komentár