27. 07. 2024 Božena 34°C Jasno

December 2023 v MC Budatko

27.11.2023 Autor: Laura , Foto: budatko.sk
Miesto:Holíčska 30, Petržalka Termín: 20.12.2023 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
program dec23

Zdroj: budatko.sk

Tak ako v adventnom kalendári... aj v Budatku Vás čaká každý deň niečo zaujímavé :)

Ak sa už deti nevedia dočkať vianočného stromčeka , príďte ho ozdobiť seniorom do DTV na Poloreckého už 4. decembra. Milá akcia, ktorá spája tých najstarších a najmladších obyvateľov Petržalky.

6. decembra doobeda do Budatka zavíta Mikuláš. Pre malkáčov si okrem maškrtiek chystá všelijaké aktivitky, pohybové aj tvorivé, zábavné aj náučné. A kto sa odváži, môže sa s ním aj odfotiť. :)

Celé mikulášske vrece sa u nás roztrhlo s rôznymi vianočnými tvorivými aktivitami pre maminky alebo pre deti: zdobenie medovníkov, výroba sviečky, vyrábanie vianočných pohľadníc či ozdôb, linoryt, kryštálikovanie...

Ani u nás nesmú chýbať voňavé, vysvietené a chutné vianočné trhy. Naši malí výrobcovia a predajcovia sa už tešia na Vás, ctených zákazníkov, v stredu 20. decembra. Vstup je voľný, ale pribaľte si za hrsť drobáčikov :)

Zima však prináša aj bacily, OkiDoki Vám poradí, ako sa pred nimi lepšie chrániť na prednáške o imunite. Zdravie sa utužuje aj pohybom - postarajú sa o to lektorky jogy, Mamatabaty, či Folkgymu pre maminy, Klaudia a Edit hravou formou pre detičky.

Starať sa treba aj o duševné zdravie - ponúkame podporné skupiny, konzultácie s detskou psychologičkou, individuálny koučing či besedu o rešpektujúcej výchove.

Napíšte komentár