27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Filipova izba v Nitre

Autor: Filipova izba Nitra , Foto: filipovaizba.sk
Adresa:Napervillská 5, (OC Promenada), Nitra Telefón:+421911 157 205 E-mail:ahoj@filipovaizba.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Filipova izba je detský kútik pre deti (aj rodičov), ktoré majú rady zmysluplnú hru. V našom kútiku nájdete drevené hračky, kooperatívne spoločenské hry, hračky v súlade s princípmi montessori, či inšpiratívne knihy pre deti aj dospelých. Príďte nás navštíviť do nákupného centra Promenada v Nitre a užite si s vašimi deťmi zmysluplne strávený spoločný čas.

K otvoreniu detského kútika nás inšpirovali naše vlastné deti.

Filipova izba je v Nitre a okolí niečím výnimočným. Netradičný detský kútik, v ktorom sa rodičia inšpirujú a obdivujú výber hračiek. “Sami momentálne žijeme v detskom svete a preto vieme odhadnúť, čo deti zaujme a zabaví. Hračky vyberáme s ohľadom na ich kvalitu, dizajn, zmysluplnosť a tiež s ohľadom na životné prostredie."

Vo Filipovej izbe nájdete prevažne drevené hračky, montessori hračky a pomôcky, balančné prvky, hračky podporujúce jemnú motoriku, rozvoj a kreativitu detí, kooperatívne spoločenské hry či hračky podnecujúce rolové hry. Pre deti aj dospelých máme malé knižnice, kde nájdete zaujímavé a inšpiratívne knihy pre všetky vekové kategórie. 

Detský kútik s kaviarňou

Kaviarenská časť Filipovej izby ponúka miesta na sedenie v bezprostrednej blízkosti vašich hrajúcich sa dietok, aby ste mali na ne dosah, no zároveň si mohli pokojne vychutnať kávu, čaj, limonádu či ovocné šťavy a zákusky. Pri zostavovaní menu sme samozrejme mysleli aj na našich malých návštevníkov a tak máme v ponuke aj babyccino, misky z čerstvého ovocia, či ovocné výživy s bezlepkovými piškótami. Pre milovníkov sladkého máme v ponuke cheesecake, zákusky a tiež legendárnu nitriansku čokoládu Lyra.

Detský kútik sa nachádza na nábreží rieky Nitra v nákupnom centre Promenada Living Park. Okrem krásneho výhľadu na Nitriansky hrad, ponúka obchodné centrum samozrejme možnosti parkovania, nákupov či služieb. Sme radi, ak môžeme dopomôcť k tomu, že váš rodinný čas využijete efektívne a na jednom mieste vybavíte všetko potrebné a ešte sa k tomu u nás zahráte. 

Otváracie hodiny:
  • September - február: každý deň vrátane štátnych sviatkov 9.00 - 20.00 hod.
  • Marec - august: každý deň vrátane štátnych sviatkov 9.00 - 21.00 hod.
  • 24.,25.,26.12., zatvorené

Nájdete nás na 1. poschodí OC Promenada.

Mapa: N 48° 19′ 7″ E 18° 5′ 36″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Nika 11.02.2024, 22:54

    Uz sme tam par krat boli. Priestor je super. Ked sme tam boli prvy krat,nevedeli sme ze sa plati za vstup,zistili sme pri plateni,a potom sme zbadali aj tie male tabulky s upozornenim na cenu vstupneho. Ok to este ako tak beriem,ale dnes, ta obsluha..... Velmi vela zalezi od obsluhy a ak by som sa mala podla toho riadit,tak po dnesku sa tam uz nevratim..

  • Denisa 17.01.2024, 06:31

    Menší detsky kutik pre deti tak do 6-7 rokov ideálne, boli sme s ročným a 5 ročnou, zahrali sa obidvaja perfektne. Jeden z mála kutikov, ktorý je určený na hranie a nie len na behanie a skákanie

  • Lucia 16.01.2024, 23:43

    Boli sme už na niekoľkých akciách vo Filipovej izbe, veľká spokojnosť. Dcéra si užila diskotéku, syna skôr zaujali autíčka, ktoré sú blízko kútika na pasazi nákupného centra, ale spokojní boli obaja

  • Petra 16.01.2024, 23:36

    Do kútika mame permanentku a chodievame pravidelne. Dcéra sa tu sama zahrá bez problémov, prostredie je pekne, čisté a aj pre deti majú všelijaké zdrave maškrty, ovocie.. odtiaľ ešte ideme von na ihrisko promenady keď je pekne a pekná prechádzka domov. Určite odporúčam navštíviť.

  • Adriana 01.11.2023, 07:33

    Prekvapila nás cena na konci pri platbe keďže sme neboli upozornený že sa platí vstupné išli sme tam skôr do kaviarne, platili sme aj za vstup 14 ročnej ktorá dávala chvíľu pozor na malú.
    Čo sa týka hračiek kvalitné a krásne

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár