27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Vychytávky na narodeninové oslavy či Halloween párty

Autor: Zuzka, V spolupráci

Vychytavky sprievodny 1

Lámete si hlavu, čo zaobstarať na narodeninovú oslavu alebo strašidelnú párty? Prinášame vám pár noviniek a tipov, ktoré môžu deti potešiť. 

Nová stavebnica LEGO pre deti s hlavou v oblakoch  

1

Zdroj: lego.sk

Dovoľte deťom uniknúť do sveta snov pomocou novej stavebnice LEGO® DREAMZzz™ Fantastický domček na strome. Stavebnica je inšpirovaná základňou na strome, v ktorej sa schádzajú hrdinovia seriálu DREAMZzz. Domček sa skladá z 3 častí: kuchyne pani Castillovej, detskej izby Izzie a Matea a obývačky. Takisto v ňom nájdete rozhľadňu a zábavnú hojdačku. Medzi parádne detaily patrí hriankovač pani Castillovej, ktorý možno premeniť na účinný vrhač žemlí. Stavebnica je navrhnutá pre deti od 9 rokov, ktoré s ňou zažijú hodiny zábavy, či už sa budú hrať samé alebo s kamarátmi.

Viac informácii nájdete na lego.sk 


Neoficiálna kniha desivých a strašidelných maľovaniek

2

Zdroj: albatrosmedia.sk

Je tu október a s ním prichádzajú rôzne Halloweenske oslavy. Ten náš drobec bol pozvaný  práve na jednu takú detskú oslavu. Zadanie mali jasné - priniesť darček, ktorý by túto tému vystihoval. Na internete sme natrafili na jednu knižku -Wednesday: Neoficiálna kniha desivých a strašidelných maľovaniek a hneď sme vedeli, že to je ten pravý darček pre oslávenkyňu. Táto knižka plná maľovaniek je venovaná Wednesday Addamsovej a nájdete tam všetky podivné veci, ktoré na najzaujímavejšej študentke školy Nevermore milujete. Určite sa s ňou zabavíte pri jej čudesných záľubách a vcítite sa tak do jej temnej predstavivosti.  Tak neváhajte a lusknite prstami či prasknite bublinu z čiernej žuvačky a vyfarbite si tak dobrodružstvo bez štipky úcty inšpirované práve Wednesday.

Kúpite na albatrosmedia.sk


Vafle budú mať na oslave zaručene úspech

3

Zdroj: orava.eu

Kto by nemiloval vafle?! Nadýchané, chrumkavé, posypané cukrom s drobným ovocím, poliate
javorovým sirupom, či servírované s poctivou porciou šľahačky a roztopenej čokolády chutia malým aj
veľkým. Niekto ich miluje na raňajky, iní si ich doprajú ako sladkú bodku po výdatnom obede. Moje
deti by ich vedeli jesť od rána do večera. A keď ich ponúknem deťúrencom na narodeninovej oslave či
karnevalovej párty, zaručene budem v detských očiach za hviezdu. Urobiť však vafle na výbornú môže
byť tak trochu veda. Nezáleží len na vyladenom ceste, ale aj na kvalitnom spotrebiči na výrobu vaflí.
Mojím tohtoročným objavom sa stal vaflovač Orava W-01, ktorý vyrába vafle v tvare rozkošných
sŕdc. Vďaka príkonu 1 200 W je ich príprava naozaj rýchla, na jeden raz spotrebič pripraví až päť
srdcových vafličiek. Kruhovým ovládačom jednoducho nastavím optimálnu teplotu pečenia a vďaka
špeciálnej povrchovej úprave platní sa mi vafle pri pečení nelepia a nepripália. Rukoväť spotrebiča je
tepelne izolovaná, takže sa nemusím obávať ani popálenia.

Kúpite na orava.eu


Pre tých najmenších mix tyčiniek zn. babylove

Vychytavky 2023 vzor 8babylove bio mix mini tyčiniek v 2 príchutiach banán-čerešňa a jablko-banán sú ideálne ako občerstvenie medzi hlavnými jedlami a svoje miesto si nájdu aj na detskej oslave, ktorú chystáte pre svojich najmenších. Kvalitné organické ingrediencie bez prídavku cukru sú vhodné pre vaše deti už od 1 roka. Fantázii sa medze nekladú, môžete si ich dotvoriť, ako chcete /pridať tyčinky ako nohy a dotvoriť oči/ a hneď máte tematický snack na oslavu.

Kúpite na mojadm.sk


Hra - Uhádni kto si - zábava pre všetkých

Vychytavky 2023 vzor 25

Táto hra má u nás vždy úspech a deti zabaví na každej oslave na dlhý čas. Ide o kartičky so zvieratkami, vecami či jedlom, ktoré sú napísané v angličtine. Ak niekto nevie po anglicky, to vôbec nevadí, pretože pod textom je veľký obrázok. Každý hráč si na čelenku pripevní náhodnú kartičku tak, aby nevidel, čo je na nej a potom musí za čas, ktorý mu merajú presýpacie hodiny, zistiť otázkami čo alebo kto je. Odpovedať môžete len áno alebo nie. Jediná otázka, ktorá nesmiete padnúť je: "Kto som?"

Kúpite tu


Balónová girlanda rozžiari každú oslavu

Vychytavky 2023 vzor 21

Snažím sa, aby naše deti na svoje narodeninové oslavy nezabudli, ale zároveň nechcem na výzdobu a darčeky minúť celý majetok. Balóniky nesmú nikdy chýbať. Odkedy som objavila tieto balónové girlandy, na našich oslavách nikdy nechýbajú. Rôzne farby, rôzne tvary, niekedy aj v štýle ich obľúbených rozprávkových hrdinov. Zopár balónikov nechávam len tak voľne na zemi a miestnosť má hneď tú správnu atmosféru. 

Kúpite tu


Zábavné fotografie s foto-rekvizitami pre princezné

Vychytavky 2023 vzor 22Pri príprave narodeninovej oslavy našej malej princezny, okrem jedla a výzdoby premýšľam aj nad programom. Takýto zábavny foto-set zabaví deti na dosť dlhú chvíľu, zaistí veľa vtipných momentov a ako bonus, deti získajú originálne fotografie. 

Kúpite tu


Voňavý popcorn na každú oslavu

Vychytavky 2023 vzor 23Čo by to bolo za oslavu, na ktorej by chýbal popcorn. Mne hneď padol do oka popkornovač od Ariete v retro dizajne. Učarovala mi je ho krásna červená farba a vôbec ho nemusím schovávať niekde v skrinke,  ale má svoje čestné miesto v kuchyni na polici. Kukuricu pripraví bez tuku a do dvoch minút. Môžete si ju dochutiť podľa seba. Kým deti určite ocenia sladkú príchuť, dospelí možno radi zaexperimentujú s pikantnou verziou. A Párty, alebo filmový večer, tak môže začať.

Kúpite tu


Maľovanie na tvár pre lepšiu zábavu

Vychytavky 2023 vzor 26Farby na telo tvár využívame počas karnevalov, na Halloween, ale často aj na športové zápasy, kde chodievame fandiť. Deti sa s tým výborne zabavia aj počas narodeninovej oslavy, kde sa maľujú navzájom. Keď boli mladší, táto činnosť pripadla mne, dnes už mám vstup zakázaný :). Farby idú ľahko dole mydlom a vodou a pekne sa vyperú aj z oblečenia. 

Kúpite tu


Odmaľujte sa po karnevale!

Vychytavky 2023 Nivea halloween

Zdroj: NIVEA

Po každej narodeninovej oslave alebo halloween párty sa pred spaním odporúčame odmaľovať a na to slúžia aj čistiace obrúsky, ku ktorým nepotrebujete žiadnu vodu. Či už potrebujete odmaľovať detskú pomaľovanú tváričku alebo dámsku pleť odlíčiť od make-upu, obrúsky sú v praktickom balení, vhodnom aj do kabelky a sú biologicky rozložiteľné. Jemne obrúskami viete očistiť pomaľovanú tvár, oči, aj krk. Odmaľovať sa viete aj klasickým legendárnym modrým krémom Nivea, ak náhodou obrúsky poruke nemáte. Alebo kombináciou obrúskov a následne krémom. A nieže na to zabudnete, lebo to len bude maska po zobudení pri pohľade do zrkadla! :)

Viac informácií nájdete na nivea.sk

Napíšte komentár