27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Vychytávky do detskej izby - výbava, ktorá nesmie chýbať v izbe školáka

Autor: MS, Foto: sdetmi.com, V spolupráci
Vychytavky sprievodny

Zdroj: freepik.com

Už je z malého škôlkara veľký školák! Ako sa musí zmeniť jeho izba alebo čo všetko potrebuje, keď bude chodiť do školy? Ak ste pri zariaďovaní izby mysleli dopredu, stačia aj malé úpravy. A ak nie, tak aspoň sa z nej bude dlhšie po jej úprave viac tešiť a bude mať pocit, že má novú izbu.


Bezdrôtová nabíjačka s LED lampou

Bezdrotova nabijackaU nás doma býval vždy problém v tom, kto má kde nabíjačku, koho je ktorá a kto je na rade pri nabíjaní smartfónu. A veru, svojho sa dožadovali aj naše deti - piatak a ôsmačka. Niekedy mám pocit, akoby bol smartfón ich predĺženou pravou rukou. Ich najväčšou hrozbou je vybitý telefón :) Preto čím skôr je nabitý, tým lepšie a deti spokojnejšie. S tým nám pomohla vychytávka Orava WCH-003, ktorá je vybavená Qi technológiou pre rýchle a pohodlné nabíjanie bez zbytočných káblov. Stačí položiť smartfón na vyznačenú plochu zariadenia. Okrem toho slúži aj ako úsporná LED lampa s výdržou až 30 000 hodín v troch svetelných režimoch, keď si chcú decká večer čítať v posteli alebo sa zas zabudli a večer potrebujú dopisovať domáce úlohy. Vďaka pohyblivému ramenu lampy si môžu nastaviť dopadajúce svetlo tam, kde potrebujú. Kúpila som ich hneď tri, jednu na môj nočný stolík a dve do detskej izby každej z ratolestí.

Kúpite na orava.eu


Knižka o ríši zvierat

Vychytavky 2023 vzor 7Zdroj: albatrosmedia.sk⁶

Škola je už za dverami a my sme sa rozhodli trošku "zrenovovať" izbu nášho školáka. Samozrejme rad prišiel aj na jeho knižnicu. Rozhodli sme sa doplniť ju o túto úžasnú knižku - Zvieratá a ich úžasný svet. Ríša zvierat je omnoho rozmanitejšia, než si väčšina z nás dokáže predstaviť. Vyberte sa tak do ríše zvierat a preskúmajte ju práve vďaka tejto knižke. Objavte tak nové fascinujúce zaujímavosti o známych, ale aj neznámych živočíchoch. Vedeli ste napr.  prečo je leňoch taký pomalý? Alebo koľko vody vypije ťava? A tiež čo sú zač valabia, viskača alebo axolotl? Ak nie, tak odpovede práve na tieto a mnohé ďalšie otázky spolu s nádhernými ilustráciami, pôsobivými fotografiami, ale aj úžasnými faktami zo sveta zvierat nájdete práve v tejto pútavej knižke pre celú rodinu. Za nás určite táto knižka nesmie chýbať v izbe žiadneho školáka.

Kúpite na albatrosmedia.sk


Rastúca stolička pre školákov

Rastúca stolička

Zdroj: alza.sk

Rastúca stolička by nemala chýbať v izbe žiadneho školáka. Rastie spolu s dieťaťom a určite s ním vydrží  aj niekoľko rokov. Do výberu sme zapojili aj naše deti a tak si každé vybralo každé stoličku, ktorá sa im najviac páčila.
Detská stolička k písaciemu stolu je vhodná od 6 rokov, má bedrovú opierku a výškovo nastaviteľné podrúčky, klasické sedadlo, otočnú, rastúcu konštrukciu, hojdaciu mechaniku a prispôsobenie výšky sedadla. Stolička je na kolieskach, preto je možno vhodné kúpiť aj takú tú ochrannú podložku na zem proti poškrabaniu. Má nosnosť 120 kg.

Kúpite tu


Biela kovová nástenka

Kovová nástenka

Zdroj: bonami.sk

Toto bola vec, ktorá úplne zmenila detskú škôlarsku izbu na už serióznu školácku. Ak máte doma malého umelca či umelkyňu, konečne bude mať pre svoje diela nástenku, ako sa na veľkáča patrí. Môžete ich kombinovať a kúpiť aj viac kusov, aby kresbičky mali dosť miesta na svoju prezentáciu.
Na túto 
štýlovú kovovú nástenku si môžu deti pripevniť nielen kresby, ale aj lístky z kina, fotky alebo úlohy, ktoré treba splniť. Všetky veci sa dajú ľahko pripevniť pomocou desiatich 
roztomilých kolíkov, ktoré sú súčasťou balenia.

Kúpite tu


Kartónové detské úložné boxy

Ulozne boxy do detskej izby

Zdroj: bonami.sk

Poriadok v detskej izbe a zvlášť v školských veciach je vec, ktorej sa musí školák naučiť a natrénovať si to. Teda aspoň u nás doma! Preto sme začali používať rôzne organizéry, pomocou ktorých si značíme každej veci to správne miesto. A ono to funguje. Preto k tomu vedieme aj naše deti.
Sada až 10 ks kartónových krabíc v rôznych veľkostiach s milým dizajnom vytvorí v izbe útulnú atmosféru a deti si budú môcť do nich poukladať všetky svoje zošity, výkresy, kresliace potreby či hračky. 

Kúpite tu


Detské hygienické vreckovky v boxe

Detské hygienické vreckovky v boxe

Zdroj: sdetmi.com

Ide škola a s ňou, žiaľ, začína aj sezóna soplíkov. Pripravte sa na to a zaobstarajte deťom do izby takýto pekný, veselý box s vreckovkami ako my.
Jemné trojvrstvové vreckovky zo 100 % celulózy sú veľmi mäkké, pevné a odolné voči roztrhnutiu. V štýlovom úložnom boxe s hravým dizajnom vynikne v každej detskej izbe.

Kúpite na mojadm.sk


Čistiace obrúsky

Vychytavky 2023 vzor2

Zdroj: sdetmi.com

A must have kúskom k k suchým servítkam v boxe sú kvalitné vlhčené obrúsky v tomto šikovnom malom balení. Ak si školák zašpiní ruky od farby, či mu ostal kúsok večere na lakti, čistiacim obrúskom to ide dolu rýchlo a hravo. Obrúsok pokožku čistí a zároveň ošetruje a upokojuje. V balení nájdete 20 ks. Jedno balenie sa vždy hodí aj do školskej tašky, určite sa zíde. A keď chcú deti maminu či tatina potešiť, vedia nimi aj rýchlo utrieť prach na stole či okennom parapete. Plusom je, že príjemne voňajú, netrhajú sa a vydržia navlhčené dlhú dobu.

Napíšte komentár