28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Začiatok letnej prevádzky kúpaliska Matadorka

19.06.2023 Autor: Laura , Foto: kupaliskomatadorka.eu
Miesto:Údernícka 20, Petržalka Termín: 24.06.2023 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
Rano na matadorke

Zdroj: kupaliskomatadorka.eu

Začiatok letnej prevádzky naplánovalo Kúpalisko Matadorka na sobotu 24. júna 2023.
Sezónu otvorí s novo zrekonštruovaným 50-metrovým plaveckým bazénom. Občianske združenie Klub vodného póla Bratislava, ktoré areál prevádzkuje, investovalo viac ako 50-tisíc eur najmä do nového dna, stien a odtokových žľabov po celom obvode bazéna. Aj napriek zvýšeniu cien energií a inflácii sa vstupné zvyšuje len mierne. Ceny permanentiek zostávajú rovnaké ako minulú sezónu.

Plavecký bazén na Matadorke je jediným vonkajším 50-metrovým bazénom, ktorý má hĺbku viac ako 2 metre po celej svojej dĺžke. Vďaka tomu je v letnom období obľúbeným miestom športových plavcov, ktorí si prichádzajú zaplávať najmä počas ranného plávania v utorky a štvrtky od 7.00 do 8.30 hod. Od tejto sezóny však Kúpalisko Matadorka mení pravidlá vo veľkom bazéne aj počas bežnej dennej prevádzky, a to v prospech aktívnych plavcov.

Vďaka tieňu stromov a vybaveniu pre najmenších, ako je trampolína, tobogan, detský kútik s hračkami či
šmýkačka do malého vyhrievaného brodiskového bazénika, je obľúbeným miestom na rekreáciu pre rodiny s deťmi. V cene vstupného je okrem možnosti využiť niektorého zo 100 ležadiel, aj tobogan či možnosť zapožičania si športového náčinia na plážový volejbal, stolný tenis či futbal.






Napíšte komentár