01. 05. 2024 Sviatok práce 25°C Jasno

Otvorenie sezóny Mestského kúpaliska Lučenec

31.05.2023 Autor: Annie
Termín: 03.06.2023 Mesto:Lučenec Zdroj:stránka organizátora
205777891 4100055413395206 8127444943850630739 n

Zdroj: mesto Lučenec

Mestské kúpalisko v Lučenci otvorí svoje brány návštevníkom už v sobotu 3. júna

Mestské kúpalisko v Lučenci sa v týchto dňoch pripravuje na tohtoročnú letnú sezónu. Lučenčanom a všetkým obyvateľom z okolia bude k dispozícii rekreačný bazén a pre deti je pripravený detský bazén s fontánkou.
Samospráva si aj tento rok pre návštevníkov pripravila niekoľko aktivít, ktoré môžu na kúpalisku využiť. Najzaujímavejšou minuloročnou novinkou je určite vzdušná trampolína, na ktorej sa môžu deti vyšantiť.K dispozícii bude aj ihrisko na plážový volejbal či futbalové bránky. Zapožičať si môžete bedmintonové rakety a pripravený je aj stôl na stolný tenis.

V okolí bazénov je pripravených množstvo lehátok a slnečníkov. Pred slnkom sa môžete ukryť aj pod niektorých z množstva vysadených stromov v areáli. Mestské kúpalisko v Lučenci sa môže pochváliť veľmi čistou vodou vhodnou na osvieženie počas tých najteplejších letných dní. Pre návštevníkov sú tradične pripravené aj bufety, ktoré ponúkajú široký sortiment pitia a jedla. Súčasťou areálu sú samozrejme šatne či toalety. Rekreanti, ktorí sa rozhodnú prísť na kúpalisko bicyklom, si môžu za poplatok bicykle odložiť v rámci areálu. Tu majú istotu, že sa ich dopravnému prostriedku nič nestane. Parkovanie pre bicykle bez poplatku je pripravené aj pred areálom.

V mesiacoch júl a august bude všetkým návštevníkom k dispozícii večerné plávanie. Ranné plávanie bude takisto k dispozícii v Termálnom kúpalisku NOVOLANDIA Rapovce. Viac informácií o rannom a večernom kúpaní poskytneme čoskoro.

Novinkou v rámci Mestského kúpaliska Lučenec by malo byť v dohľadnej dobe aj nové ihrisko K-PARK, ktoré vyhrali obyvatelia Lučenca v hlasovaní spoločnosti Kaufland. V súčasnosti prebieha inžinierska činnosť a v riešení sú potrebné povolenia. V prípade začiatku výstavby ihriska vás o tom, samozrejme, budeme informovať.
 

Bližšie info o Mestskom kúpalisku Lučenec >> TU

Napíšte komentár