20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Aké vychytávky nesmú chýbať vo vašej tohtoročnej dovolenkovej výbave?

Autor: MS, Foto: sdetmi.com, V spolupráci

Make Up Daily 1

Čas dovoleniek a prázdnin sa blíži. Mnohí už plánujete a vyberáte destináciu, či hotelPribaľte si do batožiny pár našich tohtoročných vychytávok a užite si dovolenku ako sa patrí. 

Pre citlivú pokožku detí

Vychytavky 2023 vzor

Patrím k tým, ktorí používajú slnečný krém na tvár celý rok, každý deň. Mám svojich obľúbencov, ale vždy siahnem aj po niečom novom. Preto ma hneď oslovil detský sprej na opaľovanie od zn. babylove pre citlivú detskú pokožku s ochranným faktorom 50+. Dobre sa rozotiera, je bez parfumácie, vodoodolný a nezanecháva žiadny mastný film. Deti sú už na moje krémovanie zvyknuté a tento sprej sa u nás zatiaľ osvedčil. Vyskúšajte!

Kúpite na mojadm.sk


Nadupaná knižka plná humoru, tajomstva a akcie

Vychytavky 2023 vzor 16Leto nám už pomaly ale isto klope na dvere a ja už pomaly rozmýšľam, akú knižku nabalím tej našej malej rebelke na dovolenku. Musí byť jednoznačne plná humoru, mala by tam byť nejaká tá akcia a samozrejme tajomstvo nemôže chýbať. Práve všetko toto spĺňa úplne nová kniha od našej milovanej autorky Zuzky Štelbaskej - Nech už mám desať! Je to príbeh o úplne obyčajnom dievčati Kike z obyčajnej školy ktoré miluje zvieratá, má super veľkého a otravného malého brata a hlavne najlepšie kamošky na svete. Na svoje deviate narodeniny dostane od rodičov darček - úplne obyčajný denník. Všetko sa však zmení jedného dňa, keď Kike do života vstúpi akási tajomná spolužiačka a najväčší pes na svete. A denník je odrazu plný úžasných dobrodružstiev a prekvapení.

Kúpite na albatrosmedia.sk


Ideálny parťák na leto: NlVEA SUN detské mlieko na opaľovanie

Vychytavky 2023 vzor 17

Slnko je dôležité pre tvorbu vitamínu D a melanínu. Nezabúdajme však, že je každým rokom agresívnejšie a silnejšie, teda aspoň ja mám taký pocit. Detská pokožka je tenšia a viac citlivejšia na UV žiarenie ako tá naša dospelácka. Detské mlieko NIVEA SUN kupujeme v celej rodine preto, lebo je 3-krát dlhšie vode odolné oproti štandardným vode odolným prípravkom a to je pri malých deťoch, ktoré sa nie vždy rady krémujú, neoceniteľná vec. Si pamätám, keď bol syn ešte menší, som sa niekedy pozabudla a už po chvíľke strávenej na ihrisku pred domom sme boli obaja ako červené papriky a museli sme sa schovávať v tieni. Tak už na to odvtedy dávam veľký pozor a krémujeme sa pre istotu už doma pred odchodom. Či už ideme na ihrisko, kúpalisko alebo aj na výlet na bicykli, korčuliach či kolobežke. Mliečko obsahuje príjemne voňavý prírodný mandľový olej, ktorý sa stará o detskú pokožku a dobre sa rozotiera a vstrebáva. A je to tiež šikovné malé balenie, ktoré nezaberie veľa miesta (150 ml) a má ochranný faktor 50+. Nezabúdajte však, že najlepšou ochranou je tieň (slnečník, stan, stromy), šiltovka a pitný režim

Viac info na nivea.sk


Trendy fotoaparát Instax Mini 

Vychytavky 2023 vzor 20

Do tohto trendového fotoaparátu som sa zamilovala na prvý pohľad. Je trendy, je štýlový, je retro, musela som ho mať. A som spokojná. Fotím veľa, ale stále si neviem nájsť čas na nejakú foto knihu a už vôbec nie na klasické fotografie, ktoré viete chytiť do ruky.  Fotenie s týmto foťákom je úplne iný zážitok ako s mobilom a dizajn je úžasný. Nevýhodou je ďalšia investícia do fotopapiera. Avšak  fotografie nezapadnú prachom a práve kvôli ich cene si ich vážim viac a hneď  po každej dovolenke vytváram spomienkový album. Tento rok si  so sebou na dovolenku beriem cestovateľský denník a fotografie hneď budú mať svoje miesto.

 

Kúpite tu


Veselé vodoodolné náplasti pre deti

Vychytavky 2023 vzor 21

V letných mesiacoch sa u nás doma nevyhneme drobným škrabancom, či odretým kolenám a v našej domácnosti vtedy stúpa aj spotreba náplastí :) Naše obľúbené sú Spofapla. Deti sa tešia z veselého dizajnu, ale ja oceňujem hlavne  ich vode odolnosť. Umývanie rúk, šantenie vo vode, či vodné športy zvládame úplne v pohode aj s drobnými rankami, pretože neprepustia vôbec nič!  Ani vodu ani nečistoty. Držia perfektne!   A nemáme pri ich užívaní žiadnu alergickú reakciu, čo sa nám občas pri obyčajných leukoplastoch stávalo.  Ak hľadáte na leto náplasť, čo naozaj niečo vydrží, pokojne voľte túto značku.

Kúpite tu


Tlapková patrola v cestovnom prevedení

Vychytavky 2023 vzor 22

Áno, aj my fičíme na Tlapkovej patrole. S týmto motívom máme doma asi všetko :).
A keď sme hľadali nejakú spoločenskú hru na dovolenku, hádajte aká hra a s akým motívom vyhrala? No samozrejme Človeče nehnevaj sa s motívmi obľúbených hrdinov Tlapkovej patroly.  A to všetko v praktickom cestovnom prevedení. Nehrozí strata figúrok ani samotnej kocky. Malé, skladné, zábavné. 

Kúpite tu


Starajme sa o svoju pleť aj v lete, maminy!

Vychytavky 2023 vzor 25

A nesmieme zabúdať aj na seba, nielen sa postarať o deti a ponatierať tie, ale nájsť si tých pár minút a niekedy aj v kriku či plači (tí rozumnejší poznajú chrumky) a postarať sa aj o svoju pokožku. Po novom si krémujem telo jedným krémom a tvár druhým. Vďaka ultraľahkému zloženiu môžete tento hydratačný krém nanášať každý deň a použiť ho aj pod make-up, odoláva potu. Obsahuje stále ospevovanú a zázračnú kyselinu hyalurónovú. Ale niečo na nej bude, odkedy používam ráno a večer také boost sérum, naozaj je tá moja pleť hladšia, hebkejšia? A zase tu máme opäť super výhodu, balenie má iba 40 ml a poskytuje hneď trojnásobnú ochranu – proti UV žiareniu, proti modrému svetlu a znečisteniu a má vysoký OF 50+. Takže za nás must have kúsok na dovolenku!

Viac info na nivea.sk


Vodotesné puzdro na mobil

Vychytavky 2023 vzor 26

Vodotesné puzdro na mobil je mojím spoločníkom na každej dovolenke pri mori. Používam ho nielen na mobil, ale aj na doklady, či kľúče. Skutočne to funguje a puzdro mobil naozaj  ochráni.  A to nielen pred vodou, ale aj pieskom. Puzdro má priehľadnú prednú stranu a dá sa používať aj keď je v puzdre. 

Kúpite tu


Pomocník na cesty 

Vychytavky 2023 vzor 28

 

Do prenosnej autochladničky Orava TF-200 s termoelektrickým chladiacim boxom s objemom 20 litrov pohodlne zmestíte potraviny aj PET fľaše s občerstvením, aby vás na cestách za letnými dobrodružstvami nedobehol ani smäd, ani hlad. Zmestia sa do nej aj 1,5-litrové fľaše s nápojmi vychladenými na tú správnu teplotu, aby vám uhasili smäd a zasýtili vás pri vode, na pikniku, v kempe aj počas cesty autom. Prenosná chladnička chladí potraviny až 12 °C pod teplotu okolia, ale dokáže ich aj ohriať, a to až do teploty 55 °C. Má vysokokvalitnú izoláciu veka aj celého tela, Eco režim, duálne napájanie 12 V/230 V, hmotnosť len 3,2 kg a šikovnú vyklápaciu rukoväť pre pohodlný transport. Stane sa vaším osobným príručným bufetom všade tam, kde sa chcete v lete cítiť sviežo a nasýtene.

Kúpite na orava.eu

Cestovateľský denník na všetky vaše výlety 

 Vychytavky 2023 vzor 30

Je to kreatívny cestovateľský denník, ktorý  poslúži ako pamätníček, kam si deti môžu nalepiť fotky či rôzne zaujímavé suveníry z ciest ako kvetinku, lístok zo stromu, vstupenku či servítku. Zároveň v ňom nájdete rôzne úlohy na riešenie a ponúka priestor aj na vlastné zápisky a kresby. Hravo sa zmestí do každého batôžka malého cestovateľa či cestovateľky. 

Teraz v AKCII 1+1 zdarma kúpite len tu

Napíšte komentár