29. 03. 2024 Miroslav 18°C Oblačno

Hľadáte tip na darček pre rodinu či priateľov? Čo ich poteší?

Autor: MS, Foto: sdetmi.com, V spolupráci

Niekedy sa zdá, že vybrať ten správny darček môže byť riadna fuška.  Základ je počúvať a navnímať obdarovaného. Nekupovať to, čo sa páči a čo by sa hodilo práve vám, ale pozerať sa na danú vec z jeho pohľadu. Dajte si čas a vybavte si jeho záľuby, hobby, chute, vkus a nemôžete šliapnuť vedľa. Ak si stále nie ste istí, tak ostáva iba dúfať, že obdarovaný sa bude riadiť pravidlom: "Darovanému koňovi na zuby nepozeraj." :-)  Zopár tipov na rôznorodé darčeky vám prinášame aj my. 


LEGO® DUPLO®  - darček, ktorému sa poteší každé dieťa

6

Zdroj: lego.com

Myslím, že sa zhodneme - neexistuje lepší darček pre deti ako stavebnica LEGO. Už roky prináša deťom radosť po celom svete a vždy sa tešíme, čo nové sa objaví v predajniach. Najnovšie nás zaujala stavebnica  LEGO® DUPLO® Moja prvá bio záhradka pri ktorej sa váš drobec ponorí do lona prírody. Je plná rôznych funkcií, ktoré rodičom pomôžu nadviazať rozhovor s deťmi o tom, čo rastie v záhrade a čo je to ekosystém. Drobné rúčky môžu preskúmať paradajku, mrkvu, melón, stromy, kvety, zvieratá a kocky s počasím. A keď sa hra skončí, môžu všetko zasa pekne uložiť do boxu na kocky LEGO DUPLO.

Kúpite na lego.com


SauBär čarovné vrecko do kúpeľa

Vychytavky 2023 vzor 11

Zdroj: sdetmi.com

Ak idete na návštevu k známym, ktorí majú deti a lámete si hlavu, akú drobnosť doniesť ich deťom, tu je náš tip. Darček v podobe magického vrecúška do kúpeľa s extra prekvapením poteší každého malého "potápača". Veď ktoré dieťa sa nerado kúpe? Je to drobnosť, ktorá zabaví aj urobí radosť! Však hračky, po ktorých túžia, im kúpia rodičia.

Sada obsahuje: 1x praskajúci kúpeľ a pena, 2x prísada do kúpeľa medvedík, 3x praskajúce vrecúška, hubka plus extra prekvapenie /skákajúca loptička/. Vhodné pre deti od 3 rokov.

Kúpite na mojadm.sk 


Darček pre milovníkov hudby

Vychytavky 2023 vzor 13

Zdroj: alza.sk

Potrebovali sme naozaj špeciálny darček pre osobu, ktorá miluje hudbu. Voľba padla na gramofón!
Okrem technických parametrov sme riešili aj vizuálnu stránku a zvolili sme minimalistickejší a modernejší dizajn aby ladil s interiérom. V ponuke je však množstvo krásnych retro kúskov, ktoré lahodia oku.
Navyše sme na burze ulovili zopár zberateľských LP platní od Quennu a Pink Floyd a neprekonateľný darček bol na svete!

Kúpite tu


Knižka: Neuveriteľný svet - Podivuhodné, ale skutočné!

Vychytavky 2023 vzor 1Zdroj: albatros.sk

Ak neviete aký darček kúpiť či už deťom, priateľom alebo známym, odporúčame im jednoznačne podarovať túto úžasnú knižku plnú naozaj zaujímavých informácií. Zaručene mnohým veciam práve v tejto knižke nebudete chcieť jednoducho uveriť!  Vedeli ste, že Austrália je rovnako veľká ako Mesiac? Alebo že srdce vráskavca obrovského má rovnakú veľkosť ako auto? Preskúmajte tento neuveriteľný svet, ktorý nás obklopuje. Od tých najmenších predmetov, ako sú mikročipy, až po najväčšie planéty slnečnej sústavy.

Kúpite na albatrosmedia.sk


Domček na kľúče

Vychytavky 2023 vzor 12

Zdroj: ajtaci.sk

Chystáte sa na návštevu či už ku priateľom alebo rodine a neviete, aký darček im darovať? Máme pre vás tento úžasný  tip na darček - Domček na kľúče. Nielenže budete mať kľúče vždy na správnom mieste, ale ešte ste získali aj moderný doplnok do vašej domácnosti. Stačí si len vybrať zloženie rodinky, ktoré sa vám hodí. S týmto doplnkom zaručene zabodujete u svojich priateľov

Nový text ( cakam od Danky info, ci je to ok alebo nechame povodny)
Chystáme sa na návštevu k priateľom do ich nového bytu. A prekvapíme ich  malým milým darčekom v podobe domčeka na kľúče. Je to praktické a kľúče budú vždy na správnom mieste a zároveň je to aj zaujímavý doplnok do ich novej domácnosti. Čo bolo super, že zloženie rodinky sme si mohli vybrať. Veríme, že s týmto darčekom u našich priateľov zabodujeme.

 Kúpite na ajtaci.sk


Výhodné balenie moju babku vždy poteší

nivea vych april2

Zdroj: NIVEA

Pre babku a dedka nie je pre nás ťažké vymyslieť darčeky, ktoré by ich potešili. Teda, pre jednu stranu rodiny (tú moju). Druhá strana rodiny (rozumej tá manželova), zväčša všetko najprv ofrfle a až po čase to ocení. Ale spokojní sme na konci dňa všetci.

Moja babka je aj v svojom pokročilom veku dáma a stará sa príkladne o svoju pleť, k čomu ma už v mladom veku tiež viedla a moja tvár a telo sú jej za tieto overené babské tipy a rady teraz vďačné. Nivea ponúka výhodné balenie krémov vhodné pre vek 55-70 rokov. Obsahujú látky, ktoré jej pleť potrebuje: denný krém arganový olej a kalcium, nočný krém avokádový olej, kalcium a pantenol. Tieto sady krémikov ju vždy potešia. A keď je babka spokojná, je spokojná celá rodina. Toto motto ale určite poznáte, že?

Viac info na nivea.sk


Darček pre knihomoľov

 

Vychytavky 2023 vzor 8

Manželovo narodeninové prianie znelo jasne - chcem knihy! Veľa kníh! Ideálne čítačku, ale budem skromný, postačí zopár kníh. Keďže som dokonalá manželka, bude čítačka! :)
Podľa všetkých možných dostupných recenzii voľba padla na ONYX BOOX POKE 4 LITE. Zavážilo, že disponuje operačným systémom Android 11, interná pamäť16 GB, podporuje všetky možné formáty EPUB, MOBI, DOC, PDF až po tie zvukové MP3 a WAV. Čiže keď manžela prestane baviť čítať, môže sa pustiť sa do počúvania audio kníh. Samozrejmosťou je dotyková obrazovka s technológiou elektronického papiera a môžem potvrdiť, že čítanie je rovnako pohodlné, ako keby ste čítali papierovú knihu. Čítačka je malá, ideálna na cestovanie a na jedno nabitie vydrží vraj až 4 týždne. Zatiaľ ju máme iba druhý týždeň, ale sme maximálne spokojní. Už viem čo si budem želať na narodeniny ja . :)

Kúpite tu


Grilovacia sada, ktorú ocení každý gril majster

3

Zdroj: ajtaci.sk

Grilovacia sezóna sa nám pomaly rozbieha a my sa už nevieme dočkať čarovných večerov s rodinou a priateľmi. Darček, na ktorý môj manžel nedá od minuloročnej sezóny dopustiť je náradie na grilovanie. Celá sada je v štýlovom striebornom kufríku a obsahuje naozaj všetko čo taký gril majster a gurmán zároveň, pri rodinnej grilovačke potrebuje. 

Kúpite tu


Spoločenská hra pre celú rodinu - Výbušné mačiatka

Vychytavky 2023 vzor 14

Zdroj: alza.sk

Milujeme spoločenské hry a preto vždy, keď mám kupovať niekomu darček napadne ma práve spoločenská hra. Združuje rodinu, ktorá trávi čas spolu a parádne sa spolu zabaví - niekedy aj v zápale hry napajedí, ale to patrí k tomu.
Pokiaľ radi hráte napínavé hry, práve ste našli tú pravú! Populárna spoločenská hra Výbušné mačiatka je mačacia verzia ruskej rulety. Hráči si postupne počas ťahov doberajú karty z balíčka, avšak akonáhle jeden z nich dostane kartu vybuchujúceho mačiatka, hru prehráva. Vhodné aj na cesty, chatu či párty oslavu!

Kúpite tu

Napíšte komentár