25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Familypark znova otvára svoje brány

01.04.2022 Autor: MS, PR správa
Termín: 27.06.2022 a ďalšie Mesto:Rakúsko Zdroj:stránka organizátora

Do novej sezóny vstupuje s niekoľkými novinkami a veľkou vodnou atrakciou. Familypark sa nachádza uprostred krásnej prírody Rustskej pahorkatiny neďaleko Neziderského jazera a na ploche 14 hektárov ponúka zábavu a dobro družstvá celej rodine. 

FP Leonardo cHafenscher Web01

Zdroj: Familypark.at

Dobrodružstvá, kam oko dovidí

Viac ako 31 atrakcií, ihriská a preliezky v štyroch s láskou navrhnutých tematických celkoch sú zdrojom nezabudnuteľných zážitkov pre malých i veľkých. O vítané osvieženie počas horúcich letných dní sa postarajú veselé vodné atrakcie.

Jednou z najobľúbenejších atrakcií v parku je horská dráha Blesk bohov – ideálna pre všetkých, ktorí majú radi, keď im vietor sviští okolo uší. Dynamickú jazdu s rýchlymi zmenami smeru si celá rodina užije na horskej dráhe Potkaní mlyn.

FP Waldexpress cMatula Web01

Zdroj: Familypark.at

Jedinečný okružný let až vo výške 20 metrov ponúka Leonardov lietajúci stroj – ak sa nebojíte, môžete sa točiť aj okolo vlastnej osi. Z Rímskej veže si vychutnáte úžasný 360° výhľad na chránené územie Rustskej pahorkatiny a Neziderské jazero.

Počas horúcich letných dní schladia návštevníkov mnohé vodné atrakcie, napríklad Lietajúce ryby či Krokodília dráha. Určite si nenechajte ujsť ani zábavu v Neptúnovom vodnom svete a areáli Vodný svet s vodnými vírmi a rôznymi hrami. A ak naozaj milujete vodu, nesmiete obísť ani našu novú atrakciu…

Biberburg 1200px2

Zdroj: Familypark.at

NOVINKA ROKU 2022: Bobrí hrad

Nová šmykľavka Bobrí hrad v tematickom celku Gazdovský dvor sa od jari postará o fantastickú zábavu. Výťah vás zavezie do výšky 17 metrov, odkiaľ budete svišťať dolu až pristanete v obrovskom bazéne!

Kto chce vedieť, či má dobré oko a istú ruku, môže vyskúšať niektorú z veselých hádzacích hier na novej atrakcii „Filippov jarmok“ oproti Lesnému expresu.

Ak pri toľkých dobrodružstvách vyhladnete, určite vás poteší obrovský výber jedál v niektorom z našich 17 gastronomických zariadení, ktorých ponuka je prispôsobená jednotlivým tematickým celkom. Aj tu si park pre hostí pripravil nejednu novinku: už teraz sa môžete tešiť na zväčšenú reštauráciu Malá kajuta a drvenú zmrzlinu crash ice nájdete aj pri atrakcii Jazda na kohútovi.

S trochou šťastia môžete počas návštevy stretnúť nášho maskota, kocúra Filippa, a vyfotiť sa s ním. Milú spomienku na výlet do parku si nakoniec môžete kúpiť vo „Filippovom čarovnom obchode“ so suvenírmi.

Po vzrušujúcom dni vo Familyparku zaspia vaše deti istotne s úsmevom na tvári.

FP Apfelflug cMatula Druck01

Zdroj: Familypark.at

RZ FP Logo 72dpi freigestellt 4c
Sezóna 2022

9. apríl – 1. november
Otváracie hodiny viď www.familypark.at/sk

Ceny

Denný lístok od 3 rokov: 30,00 euro (ušetrite pri nákupe v online shope!)
Deti do 3 rokov: vstup zdarma

 

 

Napíšte komentár