25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Rozlúčka s letom Na palube jednorožca

07.08.2021 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 22.08.2021 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
na palube

Zdroj: FB Petržalka

Príďte príjemne, užitočne a bezpečne prežiť predposlednú augustovú nedeľu Na palubu jednorožca plnú zážitkov.

Táto ZÁŽITKOVÁ rodinná celodenná akcia sa koná už 10. rok v areáli Auparku a v Sade Janka Kráľa v Bratislave. Kedy? V nedeľu 22. augusta 2021 od 10.00 do 17.00 hod.

Na palube jednorožca je výnimočná rodinná akcia nekomerčného tipu. Pre deti a dospelých je pripravených počas dňa množstvo atraktívnych, no zároveň edukačných stanovíšť a aktivít. Exkluzívne uvidíte na jednom mieste policajné, vojenské či hasičské auto, sanitku, traktory, psíky, koníky, SHOW PROGRAM Čestnej stráže Ozbrojených síl Slovenskej republiky a na záver je pripravená NAJVÄČŠIA PENOVÁ PÁRTY NA SLOVENSKU.

Tento rok sme pripravení na našu palubu, teda Na palubu jednorožca, vziať každého, kto sa rád usmieva. V s t u p  j e  v o ľ n ý !

Deti tak prostredníctvom zážitku učíme Prvej pomoci, prevencii, bezpečnosti, ale aj mentálnym a manuálnym zručnostiam, potrebe športovať, čítať, chrániť planétu, starať sa o svoju kvetinku a mnohému inému.

Na deti bude pri registrácií v Auparku (v čase od 10.00 do 14.00, alebo do vyčerpania zásob – počet hracích kariet je tento rok z bezpečnostných dôvodov limitovaný) čakať originálna hracia karta, s ktorou budú môcť absolvovať 21 atraktívnych stanovíšť rozmiestnených v celom Sade Janka Kráľa. Súťažiaci, uvidia záchranársku techniku a tiež si užijú ukážky práce zásahových jednotiek akými sú polícia, hasiči, záchranári, kynológovia a mnohí ďalší. Po úspešnom absolvovaní každého stanovišťa získajú deti na zadnú stranu hracej karty pečiatku s písmenom. Na deti, ktoré absolvujú všetky stanovištia, zozbierajú všetky písmená tajničky a správne ju vyplnia budú zaradení do žrebovanie o fantastické ceny.

Napíšte komentár