26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Dúhalka v Šuranoch

02.08.2021 Autor: Annie
Termín: 22.08.2021 Mesto:Šurany Zdroj:stránka organizátora
duhalka

Zdroj: Duhalka

Dúhalka prichádza z Krajiny za dúhou aj do vášho mesta, aby priniesla naživo vaše najobľúbenejšie pesničky, ktoré poznáte z televíznej obrazovky. Porozpráva vám o svojich kamarátkach Kvapkách, Notách a Bublinkách. Nezabudne na malé parádnice v pesničke Najsladšia a chlapcom zaspieva svoj populárny Semafór. Nebudú chýbať ani pesničky z televízneho seriálu: Vaňa, či Kamarát. Ak sa chcete zabaviť a niečo nové sa naučiť, určite nesmiete chýbať na tomto letnom koncerte.

STRETNUTIE A FOTENIE S DÚHALKOU vo VIP sektore:
Ak si chcete koncert užiť na maximum, odporúčame zakúpenie VIP vstupeniek. V cene vstupenky je zahrnuté sedenie vo VIP sektore, drobné občerstvenie pre deti, skvelý výhľad na pódium a ako bonus – osobné stretnutie s Dúhalkou s možnosťou fotenia.

Areál otvorený od 16:30 hod. Koncert je vhodný pre deti od 2 rokov, ale zabaví sa celá rodina. Na koncerte je voľné sedenie (okrem VIP sektoru).

V predaji je obmedzené množstvo vstupeniek. Návštevníkov koncertu žiadame, aby dodržiavali aktuálne hygienické nariadenia RÚVZ platné pre dané mesto v deň konania koncertu.

Deti do 1 roka zdarma. Vstupenku na koncert musí mať zakúpenú každý návštevník koncertu starší ako 1 rok, kvôli evidencii počtu návštevníkov na koncerte, podľa nariadenia RÚVZ.

Kedy? nedeľa 22. augusta 2021 o 17.00 hod.
Kde? Amfiteáter Šurany,
Vstupné? 8 €, VIP 20 €

Kúpiť lístok

Napíšte komentár