19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Kino Hron začína opäť premietať

17.06.2021 Autor: Annie
Termín: 01.07.2021 Mesto:Žiar nad Hronom Zdroj:stránka organizátora
kino hron otvaranie 02

Zdroj: ziar.sk

Kino Hron bolo pre pandémiu niekoľko mesiacov zatvorené. Teraz hlási dobré správy. S letom prichádza konečne aj prvé premietanie, a to vo štvrtok 1. júla 2021!.

Kino bude premietať aj pre deti. Aktuálna epidemiologická situácia v našom okrese podľa tzv. kultúrneho semaforu dovoľuje nasadiť aj filmy pre detského diváka a ak sa situácia nezhorší, tak sa deti v lete môžu tešiť na rozprávky ako Raya a posledný drak, Chlpáčikovia, Space Jam 2, Yakari, Krúdovci 2, Labková patrola a ďalšie.

Naďalej sa musia dodržiavať protipandemické opatrenia

V kine sa prísne dodržujú všetky opatrenia nariadené Úradom verejného zdravotníctva, aktuálne platné v čase premietania. Platí povinné nosenie rúšok, ktoré si diváci môžu zložiť iba pri konzumácií občerstvenia, dezinfekcia rúk, sedenie v rozostupoch a novinkou bude evidencia kontaktov všetkých divákov, aby ich v prípade zistenia šírenia vírusu v našom kine vedeli dodatočne hneď informovať.

Kino sa po mesiacoch vracia k bežnému letnému hraciemu profilu, to znamená utorok až štvrtok večerné premietania o 19-tej hodine a víkendové premietania piatok až nedeľa o 17-tej a 19-tej hodine. Aktuálny program nájdete vždy na www.kinohron.sk. Vstupné zostáva 5 eur s možnosťou využitia zliav pre deti do 12 rokov, seniorov nad 60 rokov, ZŤP, ISIC, darcov krvi a zamestnancov firmy Nemak.

Program kina a rezervácia miesteniek je možná na tiež na webovej stránke www.kinohron.sk. Predaj lístkov bude len hodinu pred premietaním v pokladni MsKC alebo v Mestskej knižnici (oproti Prioru) v pracovné dni od 8.00 do 15.00 hodiny. Keďže je povolené občerstvenie v kinách (okrem červených okresov), Informačné centrum bude predávať čerstvé pukance a nápoje pred každým premietaním.

Napíšte komentár