26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Keramika domov

Autor: Laura , Foto: keramikadomov.sk
Adresa:Cintorínska 30, Bratislava Telefón:Iva +421907773399, Ada +421903325516 E-mail:keramikadomov@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Keramika domov prináša koncept krúžku doma. Keď nemôžeš prísť Ty do ateliéru príde ateliér za Tebou. Objednáš si balíček podľa vlastnej chuti (neopracovaný keramický výrobok, glazúry, štetce) my pripravíme, doručíme, vysvetlíme, vyzdvihneme, vypálime.

V každej chvíli je Keramika domov dobrý nápad. V lete si môžete v rámci garden party spraviť kreatívnu chvíľku. Vytvorte si úžitkovú keramiku presne štýlovo sediacu do vášho interiéru. Pripravte personalizovaný darček pre vašich blízkych či na vianoce, narodeniny alebo len tak pre potešenie. Deti si môžu vytvoriť pamiatku pre starých rodičov. 

A ak sa neviete trafiť do vkusu, môžete darovať kreatívnu sadu, a obdarovaný si nadizajnuje predmet podľa vlastného vkusu. S našimi glazúrami viete pracovať ako s temperkami. Vyfarbovať, ale aj detailne kresliť, písať ale aj vyškrabkávať, otláčať. Fantázii sa medze nekladú.

 

Keramika domov sa vám hodí do každého ročného obdobia a na každú príležitosť. :)

Napíšte komentár