26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Konečne prišla služba pre všetkých zaneprázdnených rodičov – odvoz detí s HOPIN KIDS

Autor: Claudinka
hopin 1

Zdroj: HOPIN

Najväčšia taxislužba na Slovensku spustila službu, ktorá bezpečne odvezie vaše deti na krúžky, tréningy či do školy. HOPIN predstavil atraktívnu novinku nazvanú HOPIN KIDS. Sú to špeciálne taxíky určené na prepravu detí so zadržiavacím zariadením s isofixom. Služba funguje aktuálne v Bratislave a jej okolí.

Bezpečný a spoľahlivý odvoz

Posadiť samé deti do taxíka a nechať ich odviezť niekým cudzím? Na prvé počutie to možno znie absurdne a mnohým rodičom sa pri tom vynárajú čierne myšlienky. Opak je však pravdou. Už dávno neplatí, že deti je možné v taxíku prepravovať len v sprievode rodiča, inak im hrozí nebezpečie.Paradoxom dnešnej doby je, že práve taxíky sú jednou z najbezpečnejších možností prepravy v meste. Vaše deti sú tiež vo väčšom bezpečí, než pri cestovaní v prostriedkoch hromadnej dopravy. V prvom rade, taxík dieťa vyzdvihne na vybranom mieste a v bezpečí ho dovezie do cieľového miesta bez toho, aby muselo dieťa samo kráčať v tme či cez rôzne malé uličky mesta.

„Ako môže fungovať bezpečná preprava detí taxíkmi, ukazuje nová služba HOPIN KIDS od najväčšej taxislužby na Slovensku - HOPIN.“

Alternatíva k MHD

Od prvej myšlienky až k vytvoreniu pohodlnej a bezpečnej služby na prepravu detí v Bratislave a jej okolí ubehli dlhé týždne. V HOPINE počas celej tejto doby hľadali najlepšie riešenie, ako prepravovať tých najmenších pasažierov bez toho, aby mali rodičia strach, či sa ich dieťa vráti z mesta bezpečne domov. Navyše v čase pandémie koronavírusu mnoho rodičov začalo uvažovať  aj o tom, či je stále bezpečné a vhodné nechať ich deti cestovať v preplnených autobusoch a električkách, zatiaľ čo oni cestujú do práce autami.

hopin 2

Zdroj: HOPIN

Objednanie cez aplikáciu

Služba HOPIN KIDS všetky tieto dilemy rieši spôsobom hodným 21. storočia. Nielen, že na prvé miesto kladie bezpečnosť detí, ale rodičom umožňuje mať úplný prehľad o tom, kde sa ich dieťa počas cesty nachádza a či dorazilo tam, kam malo, bezpečne a včas. Rodič v prípade potreby môže komunikovať priamo s vodičom.

Overení vodiči

Doplnková služba HOPIN KIDS je k dispozícii priamo cez mobilnú aplikáciu HOPINa je určená pre školákov od 8 rokov. Prepravu zabezpečujú len tí najlepší a overení vodiči s dlhoročnými skúsenosťami. Pre deti sú pripravené aj kvalitné detské zadržiavacie zariadenia. Objednať si prepravu je možné kamkoľvek v rámci Bratislavy a okolia. Za objednávku je možné zaplatiť kartou cez aplikáciu alebo v rámci firemného účtu.

Viac informácií nájdete aj na stránke www.hopintaxi.com/kids.

Napíšte komentár