26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Urobte si radosť tričkom s príbehom nejednej mamy

Autor: Petula , Foto: sdetmi.com

Každá sme iná a každá jedinečná. V našej partii mamičiek sme naozaj rôznorodé. Zo srandy sme si vytvorili tričká, ktoré vystihujú naše každodenné fungovanie, životnú filozofiu alebo aktuálne rozpoloženie. A tak vám s pokorou a so srdcom predstavujeme tričká, ktoré vravia za nás. Ak by ste sa v nich našli aj vy, okrem radosti pre seba, ich kúpou podporíte aj naše ďalšie dieťa, náš a váš portál www.sdetmi.com.

Tričko od Peťuly pre mamy alergičky

P8203994 FotorV súčasnosti sú ľudia akýsi citlivejší na kýchanie, či smrkanie... Tak návštevy verejných priestorov bývajú pre mňa, mamu alergičku, občas nie príjemné. No ale s deťmi von treba. Tak hojdám dcérku a popritom jej nahlas vysvetľujem, že maminku opäť trápi tá zlá alergia, aby som upokojila mamy pár metrov od nás, ktoré na mňa prísne pozerajú jedným očkom. Tak vznikol nápad na tričko s hashtagom, ktoré vysvetlí všetko za mňa.  :) 

>> Tričko „Mám alergiu, nie koronu“ si objednajte tu


Tričko od Danky pre mamy, ktoré jednoducho stále nemajú čas

118765400 3094596403982106 523066912473318464 n2

Zdroj: sdetmi.com

 

Poznáte ten pocit, že nech rrobíte čo robíte, máte jednoducho málo času? Resp. máte pocit, že nič nestíhate a potrebovali by ste, aby deň mal minimálne o 24 hodín viac? Tak ako každá mamina, aj ja mám tento stav už dlhšiu dobu. Už odjakživa som bola veľmi akčná a nevydržala som len tak sedieť doma na zadku:) Furt som niečo robila, a aj keď sa nám narodil ten náš drobec, furt som s ním niekde behala:) Popritom som si našla aj brigádu, však čo budem doma len tak sedieť? Ale keď už mám ten čas trošku nazvyš, veľmi rada ho trávim aj takto pri kávičke v cukrárni v spoločnosti kamarátiek a našich detičiek.(Niekedy aj bez tých našich drobcov, aj to treba:)) Preto, keď sme si v našej partičke sdetmi.com mali vybrať tričko s hashtagom, ktoré by nás malo vystihovať, u mňa to bolo jasné - nemám čas. 

>> Tričko „Nemám čas“ si objednajte tu

 

Napíšte komentár