20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Burza exotov a Farmárske trhy

13.08.2020 Autor: Petula , Foto: /burzanitra.com
Termín: 23.08.2020 Mesto:Nitra Zdroj:stránka organizátora

burza

Každú štvrtú nedeľu v mesiaci (ak nie je stanovené inak) sa uskutočňuje burza exotov, hydiny, králikov, holubov a doplnkového tovaru pre chovateľov. Na jednom mieste nájdete všetko od krmív, cez chovateľské potreby až po doplnkový tovar.

Burza je určená pre predaj týchto druhov zvierat: exotické a okrasné vtáctvo, holuby, hydina, králiky, drobné hlodavce, terárijné zvieratá, akváriové ryby, kožušinové zvieratá (fretka, farmová líška, medvedík čistotný, norka, nutria, činčila).

Pavilón N je určený pre exotické, okrasné vtáctvo a výkupcov vtákov, akváriové ryby, terárijné zvieratá a drobné hlodavce. Pavilón G je určený pre hydinu, holuby, králiky a kožušinové zvieratá. Pavilón M5 je určený pre predajcov doplnkového sortimentu pre chovateľov a pre farmárske trhy, kde majú ľudia možnosť nakúpiť si výrobky od domácich producentov.

Návštevníkmi veľmi obľúbená Burza exotov láka do Nitry každý mesiac ľudí nielen z celého Slovenska, ale aj z Čiech, Maďarska, Poľska, Ukrajiny, Belgicka, Bulharska a ďalších krajín. Burzy sa každý mesiac zúčastňuje približne 5000 – 6000 návštevníkov.

Na Farmárskych trhoch v pavilóne M5 nájdete kvalitné slovenské produkty od malých a stredných podnikateľov.

Otváracie hodiny a vstupné

  • Vstup pre predajcov do priestoru burzy je povolený od 04.00 hod. cez bránu B3, od 4.30 hod. cez pokladňu pri pavilóne G
  • Burza je pre verejnosť otvorená od 06.00 do 10.00 hod., vstup cez bránu B2, B3 a cez pokladňu pri pavilóne G

Trvanie burzy: 4.00 – 10.00 hod.

Vstupné: 2,- €
Parkovací lístok osobný automobil: 2,- €
Parkovací lístok autobus: 20,- €

mapa

 

Napíšte komentár