19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Divadelno - tanečná rozprávka Vianočná čarovná cesta

11.11.2019 Autor: Maria Bodnarova, Foto: ticketportal.sk
Miesto:Mestské Divadlo P. O. Hviezdoslava, Laurinská 20, Bratislava Termín: 21.12.2019 Mesto:Bratislava Čas:18:00 Zdroj:stránka organizátora
orig Vianocna carovna cesta 2019102484841

Zdroj: ticketportal.sk

Divadelno - tanečná rozprávka pre deti i dospelých a všetkých, ktorí majú radi Vianoce a veselé príbehy!

Náš príbeh sa odohráva v ďalekej, severskej krajine, kde po celý rok vládne zima a mráz. V tejto krajine žijú i maličkí, vianoční škriatkovia, ich priateľka dobrá, Snežná víla, ale i zlý, veľký Orol. Škriatkovia sa rozhodli podniknúť dlhú cestu až do kráľovstva Snehovej kráľovnej, aby zachránili Vianoce a ich malého kamaráta. Podarí sa im to? Nechajte sa prekvapiť ich šikovnosťou a odvahou v repríze úspešnej, zimnej rozprávky pre deti i dospelých. ;-)

Rozprávka a jej dramatická, dejová osnova úplne pohltí najmenších divákov, tanečné výkony a nádherná hudba potešia zas staršiu generáciu. Farebné, ručne zdobené a detailne prepracované kostýmy zachytí každé oko v hľadisku. Nechajte sa zatiahnuť do deja najkrajšej vianočnej rozprávky a užite si príjemnú štedrovečernú atmosféru. Originálne spracovanie nového scénického žánru, kde sa spája hudba, výtvarné, tanečné i herecké umenie je nepochybne ďalším dôvodom rozprávku vidieť.

Predstavenie je vhodné pre deti i dospelých 4 - 99+ :).

Kúpiť lístok

Napíšte komentár