19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Tipy na vianočné darčeky pre otecka, mamičku, deduška a babičku

Autor: Zuzka, Foto: sdetmi.com

darceky

Premýšľate, čo kúpiť svojim najbližším na Vianoce? Niekto má pátranie po vianočných darčekoch rád, pre iného je to skôr utrpenie. Ak patríte do tej druhej skupiny, ponúkame vám niekoľko tipov, ktoré vám môžu pomôcť pri rozhodovaní .

Darčekový poukaz na pobyt v čarovnom Podbanskom 

PR 2019 darcekove poukazky 850x480

Zahrejte sa s najbližšími v srdci čarovnej prírody. Navštívte malebnú osadu Podbanské, ktorá leží na rozhraní Vysokých a Západných Tatier, priamo pod majestátnym štítom Kriváňa. Nájdete tu nielen raj pre rodiny s deťmi, ale je to ideálne miesto pre všetkých, ktorí hľadajú pokoj v prírode spojený s príjemnou atmosférou, kvalitnými službami i zážitkami. Aj najväčší hotelový wellness komplex na Slovensku s jedinečným saunovým svetom má svoje čaro.
Vyberte si z darčekových poukazov na pobyt v Grand hoteli Permon**** alebo štýlovom hoteli Pieris*** a darujte blízkym darček, ktorý ich zaručene poteší.

Objavte ponuku akciových pobytov na www.podbanskeresort.sk.


Smart hodinky Armodd Candywatch

75450044 2635424086540320 3052402969157828608 n

Zdroj: smartomat.sk

Fitness náramky sa tešia veľkej obľube a pomáhajú na ceste k lepšiemu životnému štýlu. Pritom vôbec nemusia mať iba športový vzhľad. Napríklad dámske hodinky  Armodd Candywatch vyzerajú veľmi žensky, elegantne a zároveň monitorujú každodennú aktivitu ako kroky, km, spálené kalórie, spánok, pulz, ženský cyklus...Upozornia na prichádzajúce hovory, SMS, správy z aplikácií. Priamo na hodinkách vidíte volajúceho či správu, bez toho, aby ste museli vyťahovať telefón z kabelky. Hodinky sú v rôznych prevedeniach a vďaka magnetickému náramku padnú každej žene ako uliate :)

Fitness hodinky kúpite na Smartomat.sk


Zážitok s Hurricane Factory

huriccane

Zdroj: Hurricane Factory

Čo takto darovať výnimočný darček v podobe zážitku? Veď najkrajšie darčeky sú zážitky a najlepšie sú tie adrenalínové :). A takúto adrenalínovú a predsa bezpečnú zábavu pre každého od 5 do 100 rokov ponúka Hurricane Factory Tatralandia. Tu si môžete vyskúšať pocit voľného pádu v bezpečí aerodynamického tunela, v pohodlnej výške, a za neustáleho dozoru profesionálnych inštruktorov. Teraz nájdete v ponuke aj vianočné balíčky s fotografiami a videom z lietania grátis. Váš darček bude jedinečný a nezabudnuteľný!

Zážitok kúpite na Hurricane Factory 


Cewe kalendár

cewe kalendar1

Zdroj: Cewe.sk

Fotokalendáre sú veľmi vhodným darčekom pre starých rodičov, ktorí majú takto ostatných členov rodiny denne na očiach. Zrekapitulujte si uplynulé mesiace a vyberte 12 najkrajších snímok, ktoré budú starým rodičom spríjemňovať celý rok 2020 :) Kalendár je možne položiť na stolík alebo zavesiť na stenu, kde je možnosť výberu rôznych formátov. Finálny kalendár poteší nielen vlastnými fotkami ale aj kvalitným spracovaním, ostrými farbami a prvotriednou CEWE tlačou.Jednoducho ako vianočný darček nikdy nesklame.

CEWE kalendár kúpite na CEWE.sk 


Hrnčeky s poďakovaním 

sada hrncekov

Zdroj: booya.sk

Nájsť vhodný darček  pre starých rodičov môže byť niekedy tvrdý oriešok. Ideálne je, aby bol darček  osobný, najlepšie taký, ktorý jej bude pripomínať Vás. Tieto roztomilé hrnčeky s krásnym vyznaním, ich určite dojmú a  vyčarujú úsmev na tvári. V ponuke nájdete aj iné milé darčeky vhodné práve pre starých rodičov.

Hrnčeky s vyznaním kúpite na Booya.sk


Kniha Strom života našej rodiny

strom zivota nasej rodiny

Zdroj: babickarstvo.sk

Po zaujímavých informáciách o vašich predkoch teraz môžete pátrať v kruhu rodiny a tráviť tak spolu čas spoznávaním rodinnej histórie. V knihe Strom života našej rodiny je priestor na zaznamenanie údajov a fotografií o vašich rodičoch, starých rodičoch a všetkých predkoch až do piateho kolena. Súčasťou knihy je veľký prehľadný rodokmeň. Pekné ilustrácie dodávajú knihe tú pravú atmosféru úcty k našim koreňom. Rodinní príslušníci môžu do knihy napísať aj krátke venovanie alebo myšlienku. Knižka tak bude ešte osobnejšou.

Kúpite na babickarstvo.sk.


Vtipné ponožky FunnySox

Trip AF 00026

Zdroj: funnysox.sk

Bez ponožiek neboli by Vianoce, Vianocami :)  Časy, keď ponožky plnili iba funkčnú úlohu sú už dávno preč, dnes sú ponožky mimoriadne vďačný a módny kúsok oblečenia. FunnySox ponožky sú výnimočné tým, že okrem originálnych ponožiek ponúkajú aj originálne balenie.  A tak Milovníkovi tresky tak môžete podarovať ponožky v original treska kelímku :), milovníkovi chrumiek v originálnom sáčku od chrumiek alebo horalkové ponožky v darčekovej krabičke horaliek....Absolútne originálne!

Ponožky kúpite na FunnySox a v decembri v kioskoch Trenčín - OC Laugaricio a Trnava - OC MA


Dakelos bedňa s páčidlom

JACK EXCLUSIVE 1

Zdroj: Dakelos.sk

WHISKY BOX EXCLUSIVE - originálny a jedinečný darček pre chlapa! Žiaden baliaci papier, stužky, ani mašle. Len drevo, páčidlo a mužská sila, ktorú môže chlap pri rozbaľovaní tohto darčeka demonštrovať. A vo vnútri presne to, čo si tajne želá :) Obsah debny vyberáte podľa záujmov a koníčkov obdarovaného. Ponuka je naozaj široká a je si z čoho vyberať. Súčasťou balenia je aj Vaše osobné venovanie. Debna od Dakelosu je typicky mužský a praktický darček, ale zároveň je to darček okorenený tajomstvom :)

Bedňu kúpite na Dakelos.sk


Vianočný set Keygoes:Chili 

vianocny set chili panska

Zdroj: chilimarket.sk

Keygoes:chili kľúčenka je darček pre každého, kto miluje pálivé chili, ktoré dodá jedlu tú správnu chuť a navyše je zdravé. Táto kľúčenka v sebe ukrýva tajomstvo, ktoré môže zachrániť ďalší obed bez chuti a to mleté chili. Príjemný dizajn, nerezové vyhotovenie a vnútri vymeniteľná plastová náplň s chili. Používa sa veľmi jednoducho. Otočíš uzáver a sypeš :) V ponuke aj v darčekovom balení s 3 náplňami a karabinkou, ktorá má v sebe malý nožík a šrobovák. Parádny darček pod stromček pre každého milovnika pálivého.

Keygoes:Chili kľúčenku kúpite na Chilimarket.sk


Darčekový balík "Cestujem ekologicky"

Ecolocco cestovatelsky set

Zdroj: ecolocco.sk


Cestovatelia milujú svet – a preto by ho mali chrániť. Pomôže im v tom 100% ekologický darčekový set pre cestovateľov.  Tento set je štýlovy a praktick, dodávaný v  v krabičke ako je na fotke, takže s jeho pekným zabalením si nemusíte robiť žiadne starosti. Najlepší darček pre ekologického cestovateľa!

EKO darčeky kúpite na Ecolocco.sk


MioMat - hrnček var

miomat

Zdroj: miomat.sk

Raz, dva, tri, navarené! MioMat je super rýchly „hrnček, var“, podobný tomu, ktorý poznáte z rozprávky. On totiž skutočne varí celkom sám, a to nielen krémové polievky či chutné kaše, pripravuje aj čerstvé smoothie alebo rastlinné mlieko z kokosu, strukovín či obilnín. A navyše aj v RAW kvalite. Do MioMatu stačí vložiť ingrediencie, stlačiť gombík a počkať, kým urobí všetku prácu za vás. O 2 - 25 minút sa jedlo môže podávať. Čo viac si môžeme priať. S MioMatom je varenie jednoducho záľubou!
Objednajte ho pod vianočný stromček ešte dnes.

Inšpirácie na 400 zdravých receptov nájdete na www.miomat.sk.


 

Mark kávový set proti celulitíde a
vráskam

MARK kavovy set proti celulitide a vraskam

Zdroj: markscrub.com

Dokonalý darček pre ženu? Jednoznačne káva! Kávové kozmetické produkty MARK sú jej plné. :) Sú prirodzene bohaté na vysoký obsah kofeínu a antioxidantov. Povrchové použitie kávy spevňuje pokožku a zlepšuje jej pružnosť, stimuluje tvorbu kolagénu a odbúravanie tukov, čo prirodzene zmierňuje tvorbu celulitídy a predčasných vrások. 100% prírodné kávové trio značky MARK face and body zanechá vašu pokožku jemnejšiu, hydratovanejšiu a žiarivejšiu ako kedykoľvek predtým.

Kozmetické balíčky Mark kúpite na markscrub.com.


 Vyhrievacia deka Orava

366

Zdroj: orava.eu

Doprajte blízkym teplo aj počas najtuhšej zimy. :) Elektrická vyhrievacia deka Orava EB-180 je super pre tých, čo sú uzimení, alebo sa ľúbia zakutrať do tepla pred televízor alebo pri čítaní. Je mäkká, hebká, 100 % polyester a dá sa prať v práčke. Umožňuje nastaviť 6 stupňov vyhrievania so signalizáciou úrovne ohrevu LED indikátorom na ovládači. 

Elektrickú vyhrievanú deku kúpite na orava.eu.


Automatický tlakomer Microlife

tlakomer

 

 

Zdroj: lekarenvkocke.sk

Darček, ktorý poteší každého starého rodiča. Plnoautomatický tlakomer s manžetou s meraním na ramene, vybavený PAD technológiou pre včasné rozpoznanie arytmie srdca. Klinicky overená presnosť meraní v domácich podmienkach. Tlakomer Microlife poskytne spoľahlivé meranie krvného tlaku a pulzu, má pamäť pre 30 meraní, extra veľký displej ideálny pre seniorov, indikáciu hodnoty tlaku na farebnej stupnici či mäkkú manžetu pre ľahšie nasadzovanie a vyššiu presnosť.

Automatický tlakomer Mikrolife kúpite na lekarenvkocke.sk.


 

Saforelle kozmetika pre ženy

ResizedImage600595 PR saforelle vianoce1811 v03b

Zdroj: Saforelle

Čo by boli Vianoce bez kozmetického balíčka. :) Ak ešte stále rozmýšľate, čo darovať maminke, sestre alebo kamarátke, odporúčame pre nich vyskladať ženský balíček kozmetiky Saforelle. Jemný gél, intenzívny hydratačný gél, čistiaca pena, krém aj vlhčené obrúsky obsahujú patentovaný extrakt z lopúcha väčšieho a alantoín, pokožku jemne čistia, nedráždia a upokojujú pocity podráždenia, pálenia a začervenania. Neobsahujú mydlo a sú bez parabénov, jemne parfumované levanduľou. Kúpite v lekárňach.


Zápisník - Vtipné hlášky našich detí

IMG 0024 2

Zdroj: eshop.sdetmi.com

Knižka „Vtipné hlášky našich detí" je ideálnym pamätníčkom, ktorý sa hodí do každej rodiny a je super darčekom pre všetkých rodičov aj budúcich rodičov. Je to miesto kde si môžete  zaznamenávať výroky, brepty a skomoleniny slov svojich detí, ktoré pobavili vás i vaše okolie. Obsah zápisníka si tvoríte sami, miesto si tam nájdu všetky hlášky vašej rodiny. Ku každému detskému výroku si môžete zapísať meno, vek a miesto kde dieťatko zaperlilo. Hravo postačí na výroky či hlášky všetkých vašich detí. Poteší každú maminu :)

Zápisník na vtipné hlášky kúpite na eshop.sdetmi.com

 

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • zuzu 31.01.2024, 23:38

    nášho deduška mimoriadne potešil obraz z fotky vnúčat od fotoobrazyzplatna :) celkom rýchlo a jednoducho som ho naklikala a všetko online bez potrebnej apky alebo nejakého sťahovania

  • Stana 02.11.2020, 07:18

    Chilli malo u nás veľký úspech :). Darcekove balenie vydržalo presne rok. Urcite si este nakupime.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár