28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Dni obce Chorvátsky Grob

21.08.2019 Autor: Danka, Foto: chorvastskygrob.sk
Termín: 07.09.2019 Mesto:Chorvátsky Grob Zdroj:stránka organizátora
dni obce

Zdroj: chorvatskygrob.sk

Dni obce 2019 sa nezadržateľne blížia. Všetko vypukne v sobotu 07.09.2019. Najskôr sa doobeda stretneme na futbalovom ihrisku Čierna voda, kde bude program zameraný na deti a rodičov. Vystúpi Andrej Bičan, Miro Jilo, Maliny Jam, tanečníci z Dedinsky Studio Dance, príde DJ, zasúťažíme si, zaskáčeme, zatancujeme. Nebudú chýbať tvorivé dielne pre malých, či maľovanie na tvár. 

Na svoje si s deťmi prídu aj dospeláci. L-activity pripraví cvičenia pre každého, súťaže pre celé rodiny a o zdraví si budete môcť pohovoriť v Poradni zdravia – PharmDr. Beata Valocká, MUDr. Pavol Trnovec. 

Cukrová vata, zmrzlina, gofry a pop-corn sú samozrejmosťou. Obed variť nemusíte. Pozvali sme stánkárov v štýle Streetfood a kávu zadarmo dostane každý, kto príde medzi 9-tou a 11-tou.

Program na Čiernej vode sa skončí o 17.00 hod. Následne sa všetci prevezieme kyvadlovou autobusovou dopravou na školský dvor do pôvodnej časti obce, kde bude tento rok prebiehať hlavný program.

Ten sa začne o 15.30 dychovkou Grinavanka, zatancujeme si s folklórnym súborom Chorvatanka a zaspievame si s cover skupinou. Od 18:00 hod. si vychutnáme Bukasový masív, po ich masívnom koncerte privítame HEX a následne skupinu OBD. 

Medzi večernými vystúpeniami kapiel sa môžete tešiť na ohňostroj a bohatú tombolu. Tombolový lístok si nájdete v schránke (ako súčasť pozvánky) a lístky si samozrejme budete môcť dokúpiť. Na záver nás čaká diskotéka - to najlepšie z rokov 80-tych a v nedeľu nadránom všetkých čiernovoďanov odvezie domov kyvadlová doprava.

Napíšte komentár