19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Veľká prázdninová zábava na zámku Schloss Hof

29.07.2019 Autor: Simona, Foto: schlosshof.at
Termín: 01.09.2019 a ďalšie Mesto:Schloss Hof (AT) Zdroj:stránka organizátora

Chcete stráviť úžasný deň na krásnom mieste, odpútať sa od monotónnosti všedných dní, načerpať novú energiu a deťom dopriať unikátny prázdninový zážitok? Máme pre vás inšpiráciu – zámocký komplex Schloss Hof v Dolnom Rakúsku.

Niekdajšie vidiecke sídlo princa Eugena Savojského a Márie Terézie, ktoré je od Devínskej Novej Vsi vzdialené len niekoľko kilometrov, sa už čoskoro premení na to najčarovnejšie miesto pre rodiny s deťmi široko-ďaleko. Miesto plné detského smiechu, radosti i príležitostí na učenie hrou a rozvoj kreativity. Od 3. augusta do 1. septembra je na programe Veľká prázdninová zábava, ktorá sa postará o úžasné zážitky v rozprávkovom zámockom prostredí.

Schloss Hof Ferienspass Bastel Workshop SKB Astrid Knie 2

Zdroj: schlosshof.at

Pestrý kreatívny i kultúry program pre deti

Súčasťou každodenného programu sú skvelé workshopy, kde sa detičky môžu vďaka dobovým kostýmom premeniť na princa alebo princeznú, upiecť si vlastné voňavé pečivo či vytvoriť mini záhradku v kvetináči. Víkendová ponuka zábavy je ešte pestrejšia. 3. 8. a 13. 8. predvedie svoje umenie nadaný kúzelník Helmut. Jeho magická šou vás úplne očarí. Počas niekoľkých dní hosťuje na zámku divadlo z Au, ktoré zaujme pútavými predstaveniami. 24. 8. si váš obdiv získajú magické kúsky kúzelníka Merlixa. Tešiť sa môžete aj predstavenia bábkového divadla, umeleckú akadémiu, koncerty pre deti, vyrezávanie z ovocia, veselé divadlo s gašparkom a množstvo ďalších lákavých aktivít.

Objavná cesta zámkom, záhradou a statkom

Každú nedeľu v čase od 14.00 do 16.00 môžete deťom dopriať tradične obľúbené jazdenie na poníkoch. Malí návštevníci sa na statku môžu zoznámiť s rôznymi zvieratkami, ako sú napr. biele oslíky, lamy, ťavy či alpaky. Na 7. terase záhrady čaká na objavenie tohtoročná novinka – tajomný labyrint s vyhliadkovou plošinou. Kým sa deti budú zabávať, rodičia sa môžu vydať po stopách histórie alebo si dopriať trochu romantiky v pôvabnej barokovej záhrade. V zámockom areáli Schloss Hof nuda nehrozí. Pestrá ponuka aktivít pre celú rodinu, dychvyrážajúce prírodné scenérie a pútavé príbehy z histórie sa postarajú o nezabudnuteľné spomienky.

Schloss Hof Ferienspass Kind Verkleiden SKB Astrid Knie 2

Zdroj: schlosshof.at


Podrobný program Veľkej prázdninovej zábavy:

2019 07 29 215228
dva

Zdroj: schlosshof.at

Termín: 3.8. – 1.9.2019 |zámocký areál Schloss Hof je otvorený od 10:00 do 18:00 hod.
Miesto: Schloss Hof 1, 2294 Schloßhof
Vstupné: dospelí 15,- € | deti (6-18 rokov) 9,- € | deti do 6 rokov zdarma | rodinná vstupenka (2 dospelí + max. 3 deti) 39,- €

Pre účasť na workshopoch a podujatiach je potrebné zakúpiť si denný pas za
3,- € alebo mesačný pas za 6,- €.
TIP: Jeden výlet, dva zámky: Zámok Niederweiden je vzdialený od zámku Schloss Hof len
3 km. Rozlohou je síce menší, ale nemenej pútavý.

Schloss Hof Ferienspass Streichelzoo SKB Michal Cilc 3

Zdroj: schlosshof.at

Napíšte komentár