19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Ranč pod Ostrou skalou

Autor: Danka, Foto: ranc-ladova.sk
Adresa:Dobšinská Ľadová Jaskyňa 049 71 Stratená Telefón:0911 298 208 E-mail:ranc@ranc-ladova.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Ranč pod Ostrou skalou otvoril svoju bránu hosťom v roku 2005. Základom našej činnosti je chov hospodárskych zvierat. Chov koní je zameraný na podporu a zachovanie druhov ako je Hucul a Norik a tiež chov teplokrvných koní využívaných prevažne na športovú činnosť a agroturistiku.

Ďalšou činnosťou je chov hovädzieho dobytka typu Charolais a Anngus. U tohto typu je významná jeho výťažnosť vysokokvalitného mäsa. Počas našej existencie sme naše služby rozšírili o ubytovanie - 6 apartmánov s kapacitou 25 postelí a reštauráciu v štýle divokého západu, kde možno ochutnať poctivú slovenskú kuchyňu z lokálnych surovín. V lete sa venujeme prevažne organizovaniu táborov pre deti a agroturistike. Taktiež si u nás môžete zapožičať e-bike a prejsť s ním krásne cyklotrasy v okolí. V zime tu nájdete bežecký areál. Sme ideálnym miestom na relax a hlavne pre rodiny s deťmi, ale aj pre všetkých, ktorí milujú oddych v prírode. 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Evka Ha 25.12.2020, 23:11

    Krásne, výnimočné miesto, oplatí sa tam zastaviť aspoň na hodinku. Jedlo nám tiež veľmi chutilo.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár