19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

TOP vychytávky, ktoré u nás v apríli zabodovali

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Stránky jednotlivých produktov, sdetmi.com

banner vychytavky


Kniha Domáce sladkosti

IMG 20190424 120957

Zdroj: marylyn

Keď si moji traja malí maškrtníci zmyslia, že majú chuť na niečo dobré, mám vždy poruke knihu Domáce sladkosti. Nájdem v nej vždy nejaké nové dobroty, ktoré drobcov prekvapia a potešia ich jazýčky. Lízanky, cukríky, keksíky, limonády, zmrzlinky, čokoládky či rôzne pečené mňamky... Doma vždy presne viem, čo do maškrtiek dám, na ich výrobu používam len samé zdravé veci a žiadne "umeliny". A keď ich ešte zabalím do farebných papierikov, deti sú v siedmom nebi. :)


Edukačná podložka pre deti na stôl Korkii

58383441 326576597979225 6167968547709386752 n

Zdroj: Instagram @korkiicom

Moji malí pomocníci sa neustále pretekajú v tom, kto skôr prestrie stôl. Občas im to ešte nevyjde na 100% a tak som im kúpila túto fantastickú podložku z prírodného korku. Je na nej nakreslené správne usporiadanie taniera, príborov aj pohára a tak sa už nemôžu zmýliť. :) Je mäkučká, nekĺže a môžete si na ňu nechať namaľovať meno každého dieťatka, aby vedeli odlíšiť, ktorá komu patrí.


Scrub Aroma ritual od Dermacol

f4

Zdroj: Dermacol

Ako zamestnaná mama som jednoznačne siahla po antistresovom :-) telovom peelingu od Dermacolu. Ponúka to, čo potrebujem! Pomocou kryštálikov cukru šetrne odstráni odumreté kožné bunky, vyhladí a hlavne spomalí proces starnutia pokožky. Po nanesení som chvíľku vyzerala, ako pocukrovaná :), ale voňavé kryštáliky sa masážou zmenili na jemnú penu, ktorú som len opláchla vodou. Nepociťovala som žiadne sťahovanie, či sčervenanie pokožky. Zostala iba krásna vôňa oleja z hroznových jadierok. 


Multifunkčný hrniec Orava

Orava hrniec

Zdroj: marylyn

Počas sviatkov som v kuchyni pri mojich 4 hladošoch nesmierne ocenila multifunkčný hrniec 8 v 1 Orava MH-02. „Zvŕta“ sa v kuchyni ako mladá žienka, avšak dokáže toho toľko, čo mama s babkou dokopy. :) Jedlo v ňom viem pripraviť až na 8 rôznych spôsobov: varí (dokonca aj v pare), smaží, ohrieva, vypráža, griluje, zapeká aj frituje. Má objem až 5 litrov, je prenosný a funguje na elektrinu, takže je mojim verným spoločníkom aj na chalupe. 


Šál na dojčenie babylove

sal

Zdroj: sdetmi.com

Vždy, keď sa balím na víkend preč, povinnou výbavou je aj môj šál na dojčenie z dm. Páči sa mi, že ho môžem využiť hneď niekoľkokrát. Keď mi je zima, zahreje ma ako šál, keď potrebujem malú nadojčiť, môžem tak urobiť kdekoľvek a vyhnúť sa zvedavým pohľadom okolia, plus v aute mi poslúži aj ako dečka na prikrytie malej. Je to moja povinná výbava na cestách a výletoch. Tentokrát som ho kúpila pre švagrinú, ktorá je tehotná a verím, že ho uvíta.

 

Delaktózované mliečne výrobky Levmilk

Delakto

Zdroj: marylyn

Mlieko je prirodzeným zdrojom vápnika, bielkovín, vitamínov a minerálov dôležitých pre správny vývoj a prevenciu viacerých vážnych ochorení, preto by malo byť neoddeliteľnou súčasťou každodennej stravy. Náš drobec ale klasické mliečko kvôli intolerancii laktózy (mliečneho cukru) nemôže a tak som s otvorenou náručou privítala nové delaktózované mliečne výrobky od Levmilku. Kefír, kyslá smotana, tvaroh či syry chutia úplne rovnako, obsahujú všetko to, čo klasické mliečne výrobky a sú bežne dostupné v potravinách.


JODA Organika

57218037 839151576457789 2637757355999100928 n

Zdroj: Facebook JodaOrganika

Ako nastávajúca mamička sa správam zodpovedne. Tak, ako z môjho života odplávali káva, biely cukor či alkohol, tak do neho teraz prirodzene vplávali vitamíny, kyselina listová, ale hlavne JODA Organika. Jóda totiž podporuje správny rast a vývoj dieťatka už v mamičkinom brušku a je veľmi dôležitá aj počas dojčenia. Jóde určite zostanem verná aj po pôrode, pretože je výbornou prevenciou ochorení štítnej žľazy. JODA Organika podporuje život už na jeho začiatku a to je to, na čom mi momentálne najviac záleží.  


Hriankovač Smiley

IMG 20190424 101737

Zdroj: marylyn

Dokonalé raňajky či desiatu pre moje detičky vyčarujem za minútku. :) Tento hriankovač "nakreslí" do chlebíka veselého smajlíka alebo usmievavé slniečko a chlebík pekne dochrumkava upečie. Potom už len natriem masielkom a džemom, alebo jednoducho potriem hrianky cesnakom, aby sme od nás vyhnali všetky bacily. Detičky ho milujú. 

 

V tomto článku sú umiestňované produkty. Článok podlieha autorským právam. Kopírovanie článku alebo jeho častí je povolené výhradne so súhlasom redakcie. 

Napíšte komentár