25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Súkromné škôlky a jasle v Bratislave a v okolí

Autor: Danka, Foto: jednotlivých zariadení, , Sponzorovaný obsah
Adresa: Telefón: www:stránka organizátora
Hodnotenie:
Sukromne skolky a jasle 700x300 BA

Zdroj: sdetmi.com

Neviete sa rozhodnúť pre tú správnu súkromnú škôlku alebo jasle v Bratislave a okolí pre vaše dieťatko?  Práve preto sme si pre vás pripravili tieto tipy na škôlky a v prípade záujmu ich neváhajte čím skôr kontaktovať, aby ste si zabezpečili miesto pre toho vášho drobca. 


INŠKÔLKA

GridArt 20240125 230933496Zdroj: inskolka.sk

zariadenie: súkromná materská škola
mesto: Bratislava - Petržalka

Sme súkromná materská škola nachádzajúca sa v centre Bratislavy na ulici Cintorínská 14 a v Petržalke na ulici Zuzany Chalupovej 15A. Po rokoch praxe v Českej republike sme starostlivo zostavili výber kvalitných a efektívnych vyučovacích metód, ktoré sa dokonale dopĺňajú a významne pomáhajú v celkovom rozvoji dieťaťa. Balík metód zahŕňa detskú jogu, Montessori prvky, NTC metódu a Hejného metódu. 

Metóda NTC je založená na vývoji mozgových synapsií, je to jedinečný systém učenia mozgu prostredníctvom cvičení, ktoré majú vedecký základ a bolo preukázané, že zvyšujú využitie mozgovej kapacity v detstve. Keďže 75% všetkých mozgových synapsií sa tvorí do veku 7 rokov, potom je veľmi dôležité, aby sme s touto metódou pracovali a snažili sa dosiahnuť čo najväčší pokrok. Hejného metóda vedie deti k budovaniu predmatematických predstáv.  Deti musia zistiť vlastným spôsobom, ako by to malo byť, nestačí im to iba povedať. Cielenou prácou učiteľa, kladením podnetných otázok, vytváraním podmienok pre výskum a hľadaním odpovedí učíme deti chápať, nie, zapamätať si. Je to mimoriadne prospešná metóda, pomocou ktorej sa deti zamilujú do matematiky a budujú predmatematickú predstavivosť a logické uvažovanie na takej úrovni, že matematika pre nich nebude strašiakom, keď začnú chodiť do školy. 

LESNÝ KLUB WALDKIND

8DF1BB19 B2C1 47F9 A932 3F973885F98E

Zdroj: Waldkind.sk

zariadenie: lesná škôlka
mesto: Bratislava - Koliba

Sme lesná škôlka na Kolibe a väčšinu dňa trávime s deťmi v krásnom lesoparku na Kamzíku. O bezpečie a vzdelávanie 14tich detí sa starajú dve láskavé sprievodkyne. Podporujeme imunitu, zdravý pohyb, detskú zvedavosť a voľnú hru. Naše deti sa učia zážitkom a najväčší dôraz kladieme na vzájomný rešpekt a prácu s emóciami. Deti u nás majú v cene nemčinu, hudobnú, predškolskú prípravu a veľa vzdelávacích besiedok. Vyrastá s nami ekologicky vzdelaná empatická generácia detí. Máme tiež podnetné interiérové priestory na obed, oddych a tvorenie.

Viac informácií nájdete TU. 


 

ŠKÔLKA A JASLE CENTRUM HAPPY 

IMG 4376

Zdroj: centrumhappy.sk

zariadenie: súkromná materská škôlka a jasle 
mesto: Bratislava - Nové Mesto, Prievoz, Karlova Ves, Petržalka, Záhorská Bystrica, Rovinka

Cieľom HAPPY s.r.o je vytváranie harmonického prostredia pre správny vývoj detskej osobnosti s láskavým, kvalifikovaným zdravotníckym a pedagogickým personálom. Ponúkame kamery s on-line prenosom diania priamo na Váš smartfone alebo pocítač. Taktiež ponúkamé  ranný aj poobedný rozvoz detí našim vlastným Happybusom. V našom HAPPY deti dostávajú veľmi pestrú a zdravú stravu, ktorá spĺňa všetky normy pre stravovanie v zariadeniach pre deti až do predškolského veku. V letných mesiacoch sa na našich záhradách staráme o vlastné vypestovanú zeleninu ( paradajky, paprika, uhorka a mrkva) a ovocné stromy ( jabloň, hruška, čerešňa a marhuľa). Dbáme o vytváranie vzťahu k zvieratkám a preto sme zriadili našu vlastnú HAPPY ZOO, kde sa naši drobci môžu zoznámiť s králičkou Klárou, s pštrosom a  s mini prastiakom Žofkou. 

Program dňa je vyplnený jednotlivými krúžkami. Každý týždeň ponúkame jednotlivú tému podľa vzdelávacieho programu a snažíme sa daný týždeň prispôsobiť edukačným aktivitám vo forme krúžkou. Učíme sa formou hry, piesní a rôznych pomôcok. Nezabúdame na jazyky a preto ponúkame dvojjazyčnú bilingválnu výučbu v SJ a AJ.  Spolupracujeme so športovými klubmi, kam chodia naše deti 2x týždenne ( plávanie, tenis), rozvíjame umeleckú stránku a to formou vytvárania predmetov z hliny ,hlinohranie. Formou relaxačnej hudby vzbudzujeme u detí rovnováhu pri denných činnostiach, muzikoterapia. 



Viac informácií nájdete TU.


 

JASLE A ŠKÔLKA V DOMČEKU

GridArt 20240207 200618792

Zdroj: jaslevdomceku.sk

zariadenie: súkromná materská škôlka a jasle 
mesto: Bratislava - Nové Mesto

Naše jasličky a škôlku s rodinnou atmosférou nájdete v krásnom a tichom prostredí v III. Bratislavskom okrese. Staráme sa o detičky vo veku od 11 mesiacov do 5 rokov. Prácu s detičkami milujeme a považujeme ju za poslanie a preto ponúkame individuálny prístup .U nás sa detičky nikdy nenudia, pripravujeme pre nich kopec aktivít plných zábavy a taktiež máme v ponuke krúžky ako sú anglický, keramický, atletický a tanečný. Každý deň sa tešíme na detičky, ktoré ku nám chodia s radosťou a to je pre nás tá najväčšia odmena.  Nájdete nás na FB a tiež aj na Instagrame ako Jasle v domčeku

 

Viac informácií nájdete TU.

Napíšte komentár