29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Boli, videli, skúsili...Wellness Hotel Chopok****

Autor: Annie, Foto: sdetmi.com

chopok


Testovali sme:

  Wellness Hotel Chopok****
Miesto:  Demänovská Dolina, Nízke Tatry, Žilinský kraj
Cesta autom z Banskej Bystrici trvala:  90 min.
Termín návštevy:  15.3.-17.3. 2019

Hotel:

Pobytu sme sa zúčastnili dvaja dospelí a tri deti vo veku 10, 9 a 2 roky. Zvolili sme rodinnú izbu Plesnivec s dvomi spálňami nakoľko sme väčšia rodinka. Z doteraz navštívených hotelov tu bola jednoznačne najväčšia izba. Útulné, čisté, priestranné. Pre najmenšiu dcérku nám poskytli stupienok aj nočník. Terasa s krásnym výhľadom na les a potok. Parkovisko je dostatočne veľké, nemali sme problém s parkovaním, pre hotelových hostí bezplatné.

chopok1

Zdroj: sdetmi.com

Strava:

Aj v reštaurácii myslia na malých stravníkov, ktorý majú k dispozícii mini stolík s pastelkami pri každom rodinnom stole. Mali sme polpenziu - bufetové raňajky a večere s 5-chodovým menu. V budúcnosti by som radšej využila obdobie keď sú aj večere formou švédskych stolov nakoľko naše deti sú dosť prieberčivé. Na požiadanie spravili dcérke aj krupicovú kašu :) Pre detičky je k dispozícii v reštaurácii dostatočné množstvo detských stoličiek. K večeri by potešil džbán vody na každom stole.

chopok2

Zdroj: hotelchopok.sk

Wellness:

Jedinečnosť wellnesu spočíva v ponuke 2 samostatných saunových svetov s bazénom - saunový svet s bazénom osobitne pre rodiny s deťmi (PLESNIVEC) a samostatný saunový svet s bazénom pre dospelých (osoby nad 16 rokov) hľadajúcich ticho vodnej pary (PRASLIČKA).

Detský bazén je len pár krokov od plaveckého bazéna. Rodičia tak majú svoje ratolesti neustále „na očiach“. K dispozícii bolo množstvo hračiek, kolies, rukávnikov takže nemusíte nosiť z domu. Súčasťou saunového sveta Plesnivec je i vnútorná a vonkajšia vírivka, fínska, infra, bio a bylinková sauna, ako aj aromatický parný kúpeľ s tepidáriom a ochladzovacím bazénom.

chopok4

Zdroj: sdetmi.com

Ponuka pre deti:

Hotel poskytuje pre detského návštevníka bohatú ponuku - krásny detský kútik "Chopíkov detský svet", detský kútik so špeciálnymi LEGO® stolíkmi, herňu so stolmi pre väčšie deti, biliard, bowling, stolný futbal, airhockey, stolný tenis, automobilový trenažér, playstation, hotelový kanál s celodennými rozprávkami, bazén, animačný program či veľké exteriérové ihrisko. Deti sa tu určite nudiť nebudú. Pri príchode dostali malého milého plyšáka, omaľovánku a pastelky, z čoho mali veľkú radosť.

chopok5

Zdroj: sdetmi.com

chopok6

Zdroj: sdetmi.com

 

chopok 8

Zdroj: sdetmi.com

Pohorie Nízke Tatry okrem turistického vyžitia na takmer tisícke km značkovaných turistických chodníkoch a lyžovačky v najlepších lyžiarskych strediskách na Slovensku, poskytuje i možnosti kúpania (Liptovská Mara, Liptovský Ján, Bešeňová, Krpáčovo, Liptovský Ján, Tále, Aqupark Tatralandia) a návštevy jaskýň (Demänovská ľadová jaskyňa, Važecká jaskyňa, Demänovská jaskyňa Slobody, Bystrianska jaskyňa, Jaskyňa mŕtvych netopierov).

 

 

Napíšte komentár