29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Jarné prázdniny v Aqualande Moravia

05.02.2019 Autor: Simona, Foto: aqualand-moravia.cz
Termín: 03.03.2019 a ďalšie Mesto:Pasohlávky (CZ) Zdroj:stránka organizátora

Nemôžete sa už dočkať jari a dali by ste všetko za to, aspoň na chvíľu sa zahriať? Jarné prázdniny sú už tu a vy neviete čo s deťmi naplánovať? … V Aqualande Moravia sa zahrejete, naberiete energiu a vaše deti sa vybláznia naplno!

K vodným radovánkam poslúži až 14 bazénov o celkovej rozlohe 3000 m 2 . Súčasťou vybraných bazénov sú bublinkovače, chrliče vody a ďalšie atrakcie, ktoré zpestria vašu zábavu alebo relax. Niektoré bazény sú plnené vodou z miestneho termálneho vrtu Mušov 3G, ktorá má priaznivé účinky na ľudský organizmus.

Jedinečným zážitkom sú termálne bazény Romulus a Remus, vyhriate na teplotu 37 °C. Romulus a Remus sa nachádzajú vo vonkajšej časti aquaparku a sú otvorené po celý rok. Môžete si tak užiť pohľad na zasneženú Pálavu a zároveň sa príjemne zahriať v teplej vode.

Deti a dospelí si užijú dobrodružstvo a adrenalín až na 20 tobogánoch a šmýkačkách o celkovej dĺžke 1,7 km. Celoročne je k dispozícii celkom 16 tobogánov a šmýkačiek! Nielen v lete, ale aj v zime tak môžete vyskúšať obľúbený U-Wave, Supercrater, Wild River alebo Kamikadze.

Aqualand Moravia je tiež cieľom pre milovníkov relaxu a wellness. Od decembra je pre návštevníkov aquaparku otvorená nová Soľná miestnosť, ktorá sa nachádza priamo v bazénovej hale. Môžete sa teda celý den kúpať a keď dostanete chuť na poriadny relax, tak si len odskočíte do Soľnej miestnosti. Do Soľnej miestnosti je povolený vstup aj deťom, doporučená veková hranica je 6 rokov. Pre bábätká a deti predškolského veku má Aqualand Moravia tiež jednu novinku! Vybudoval novú destkú odpočívaciu miestnosť, ktorú tiež nájdete v bazénovej hale. Destká odpočiváreň je vybavená fototapetami, sedacími vakmi, 3D animáciami a nájdete tu aj kútik pre mamičky s deťmi. Nedávno prešlo rekonštrukciou aj Forum Romanum Wellness, aby ste si sauny, tepidarium, výrivky alebo aj Kneippov chodník užili naplno.

Viac o Aqualande Moravia, otváracie hodiny a vstupné >>

Výnimočné zážitky prináša Aqualand Moravia aj milovníkom sáun a saunových ceremoniálov. Pravidelne, vždy v stredu, piatok, sobotu a nedeľu môžete vyskúšať saunové ceremoniály. Forum Romanum Wellness usporadúva aj veľmi obľúbené noci saunových ceremoniálov. Noc saunových ceremoniálov začína vždy po uzatvorení wellness centra a končí až po polnoci. Behom saunovej noci môžete vidieť v akcii aj hosťujúcich saunérov zo spriatelených saunových svetov a zažiť tak skutočných majstrov saunového neba. V tomto roku sa uskutoční niekoľko saunových nocí, najbližšia 16.2. s valentýnskou tématikou a ďalšia 20.4. s tématikou vítania jari! A pre tých, ktorí neholdujú saunám ponúka Aqualand Moravia vylepšenú ponuku masáží.

Tradične sú súčasťou víkendového programu v Aqualande animácie. V rámci animácií môžete rozhýbať telo aquazumbou, zatancovať si vo vode alebo sa zúčastniť zaujímavých súťaží.

Tak zbaľte plavky a rýchlo do Aqualandu Moravia …

Napíšte komentár