25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Divadlo Rozprávkový Gašparko

Autor: Divadlo Rozprávkový Gašparko, Foto: Rozprávkový Gašparko
Adresa:Topoľčianska 20/22, 851 05 Bratislava Telefón:0905 209 289 E-mail:info@RozpravkovyGasparko.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Bábkové a činoherné predstavenia pre rodiny s deťmi
Rodinné prostredie divadla ROZPRÁVKOVÝ GAŠPARKO s kapacitou 80 divákov ponúka pravidelné hranie pre verejnosť každý víkend i cez týždeň.

  • v sobotu podvečer a v nedeľu dopoludnia sa konajú divadelné predstavenia s dĺžkou približne 45-50 minút a sú určené pre deti od 3 rokov (pre mladšie po uvážení rodiča)
  • pre menšie deti ako 3 roky sú divadelné predstavenia upravené na 30 minút a konajú sa 2x do mesiaca vo štvrtok dopoludnia.

Interaktívne predstavenia
Divadlo ROZPRÁVKOVÝ GAŠPARKO poskytuje priestor pre užší kontakt hercov s publikom a vytvorenie neopakovateľného vzťahu medzi nimi, čo podporuje zážitok z divadelných predstavení. Deti si predstavenia užívajú vtiahnutím do akcie – zapojením cez pesničky, kreslenie, pomocou hercom. Herci pozývajú divákov do spolupráce, a tak sa deti (niekedy i rodičia) stávajú súčasťou predstavenia.

Otvorená scéna pre malé divadlá
Divadlo ROZPRÁVKOVÝ GAŠPARKO je otvorené pre nových hercov, vyhľadáva zaujímavé a krásne divadlá a pozýva ich na svoju scénu. Preto je program rozmanitý a rôznorodý. Od marionetových divadiel, cez maňuškové, až po činoherné – každý si nájde niečo a vždy sa dobre zabaví.

Workshopy, besedy
Divadlo ROZPRÁVKOVÝ GAŠPARKO ponúka aj priestor pre rozvoj povedomia o bábkovom divadle, preto vyhľadáva spoluprácu s bábkohercami, scénografmi, režisérmi, spisovateľmi, aby aj prostredníctvom besied a workshopov priblížilo krásu a taje bábkového divadla deťom i dospelým.

Narodeninové oslavy
Nezabudnuteľné narodeninové oslavy s divadelnou atmosférou si užijete v našom priestore vďaka spolupráci a dlhoročným skúsenostiam Agentúry MaKiLe. Naše oslavy sú plné rozprávkových postáv – začíname už animátormi, ktorí sa vždy zladia do témy oslavy. Pokračujeme divadelným predstavením podľa vlastného výberu, neskôr sa posilníme narodeninovou tortou a vrhneme sa do hľadania sladkého pokladu. Po gratuláciách sa na záver poriadne vybláznime na našej minidiskotéke. Našimi zbraňami sú fantázia a tvorivosť, aby oslava bola nezabudnuteľným a krásnym zážitkom pre všetkých.

Gašparkovská predajňa
V Gašparkovskej predajni nájdete tovar súvisiaci s divadlami – CD divadelných súborov s pesničkami z divadiel, krásne magnetky na pamiatku, či rozprávkové máňušky. Kúsok divadla si tak môžete odniesť na pamiatku domov.

Vstupenky na akcie si môžete rezervovať na našej webstránke www.RozpravkovyGasparko.sk alebo zakúpiť cez tootoot.fm.

Ako sa k nám dostanete?

  • nájdete nás na Topoľčianskej 20/22 v Bratislave – Petržalke
  • naše priestory sú pod terasou od Jantárovej cesty

Autobusom: zastávka Šintavská – 92, 95, 97, 99, 192/zastávka Holíčska – 68, 94 + cca 5 min. pešo smerom k Veľkému Draždiaku/zastávka Technopol – 83, 98 + cca 7 min. pešo smerom k Strečnianskej

Autom: Topoľčianska 20/22 – uvidíte nás od Jantárovej cesty - zaparkovať môžete na parkoviskách v okolí. 

Mapa: N 48° 6′ 28″ E 17° 6′ 32″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Janka 06.01.2020, 10:26

    Veľmi milé divadielko, s optimálnou dĺžkou pre deti ktoré dokáže udržať pozornosť detí striedajúcim sa hudobnými a hranými časťami :) Malému veľmi chutili medovníčky :)

  • Lenka 22.11.2019, 20:45

    Rozpravkovy divadelny kruzok syn zboznuje. Vyskusali sme aj Rozpravkove snivanie a hned sa pytal, kedy moze opat prespat v divadielku :)

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár