19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Bubnujeme, aby bolo deti lepšie počuť 2018!

16.11.2018 Autor: Petula , Foto: FB
Termín: 19.11.2018 Mesto:Nitra Čas:10.00 - 11.00 hod Zdroj:stránka organizátora

Milí priatelia,

aj tento rok sa bude pri príležitosti troch významných dátumov: 18. novembra - Európskeho dňa ochrany detí pred sexuálnym vykorisťovaním a sexuálnym zneužívaním, 19. novembra - Svetového dňa prevencie týrania a zneužívania detí a 20. novembra - Svetového dňa detí vyhláseného organizáciou UNICEF, počas ktorého si svet pripomína prijatie medzinárodného Dohovoru o právach dieťaťa, konať už 5. ročník Bubnovačky "ABY BOLO DETI LEPŠIE POČUŤ."

Zapojte sa aj vy a ukážte, že hlas detí je aj pre vás dôležitý!

Príďte 19. novembra 2018 o 10:00 do športovej haly Olympia na Chrenovskej 22/16. S rytmom bude bubnujúcim pomáhať už piaty rok Igor Holka spolu s bubnovou show Campana Batucada.Vítaný je každý. Stačí si priniesť čokoľvek, čím je možné bubnovať .

Myšlienkou Bubnovačky je „Aby bolo deti dobre počuť“. Práve preto budú deti, učitelia, rodičia i ďalší dospelí bubnovať na všetkom, čo dáva priestor na vybubnovanie čo najväčšieho hluku – prineste si okrem hudobných nástrojov, aj vedrá, hrnce, varechy, plastové fľaše, ... kreativite sa medze nekladú.

Ak nemôžete prísť do haly a bubnovať budete, neváhajte a pridajte videá a fotky na nástenku tejto nitrianskej udalosti.

Zapojiť sa môžete akoukoľvek formou – bubnovaním v laviciach, na chodbe, na dvore, hokejkami na ľade, dupotaním na ihrisku,...

Minulý rok v Nitre bubnovalo 572 detí a 55 dospelých. Veríme, že sa zapojíte aj tento rok a aj vďaka Vám, bude počet ešte väčší.

Spoločne budeme bubnovať čo nám budú „ruky a nohy stačiť“ a ukážeme všetkým, že deti a ich hlas sú pre nás dôležité!

V prípade akýchkoľvek otázok sme vám k dispozícii na bubnovacka@centrumslniecko.sk Sme pripravení odpovedať, prípadne poradiť, pomôcť.

Napíšte komentár