19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Jeseň v Aqualande Moravia

24.09.2018 Autor: Simona, Foto: aqualand-moravia.cz
Termín: 31.10.2018 a ďalšie Mesto:Pasohlávky (CZ) Zdroj:stránka organizátora

K poriadnemu letu patrí kúpanie, zábava a odpočinok pri bazéne. Vďaka Aqualandu Moravia si ale tieto veci nemusíte odopierať ani na jeseň. Aj v chladnějších teplotách si užijete pobyt vo vonkajších bazénoch s termálnou vodou a výhľadom na Pálavu. Zábavu potom zaistia pravidelné animačné programy s každý mesiac obmieňajúcou sa tématikou. Seniorov a študentov zase poteší možnosť výhodného nákupu vstupeniek v rámci Happy Days.

Viac informácií o Aqualande Moravia, otváracie hodiny a vstupné >>

IMG 1789

Zdroj: aqualand-moravia.cz

Zatiaľčo v lete hľadala väčšina z nás čo najviac možností ako sa schladiť, na jeseň je omnoho príjemnejšie telo zahriať. Pobytu vonku a výhľadu na malebnú Pálavu sa však nemusíte vzdávať. Vonkajšie bazény s teplou termálnou vodou, Romulus a Remus, ktoré v Aqualande Moravia nájdete, totiž ponúkajú nielen vodu s teplotou 37 °C s blahodárnymi účinkami na zdravie, ale aj výhľad na okolie. Krásne farby jesene a toľko potrebný odpočinok si zrazu môžete dopriať v každom počasí.

Relax a uvoľnenie si užijete aj vo wellness centre Forum Romanum, kde nájdete 24 sáun a procedúr rôzneho druhu. Wellness centrum prešlo cez leto rekonštrukciou a očakáva návštevníkov v úplne novom kabáte, ktorému nechýba živá zeleň a prírodné materiály. Po celý rok prebiehajú vždy v stredu, v piatok a cez víkendy saunové ceremoniály v podaní skúsených saunérov. Saunovanie si vo wellness môžu vďaka pravidelným nedeľným akciám vyskúšať aj deti. Samostatnou kapitolou sú potom saunové noci plné neobyčajných zážitkov. Prvá z nich sa uskutoční už 20. októbra a návštevníci sa môžu tešiť nielen na domácich saunových majstrov z Aqualandu Moravia, ale aj na hostí zo Slovenska a Rakúska.

V Aqualande Moravia si však v jesenných mesiacoch prídu na svoje aj milovníci zábavy a súťaží. Každý víkend, aj v priebehu jesenných prázdnin, sú pripravené animačné programy. Tešiť sa môžete aj na zábavné oslavy Halloweenu alebo program na predĺžené víkendy.

IMG 6702

Zdroj: aqualand-moravia.cz

Po letnej pauze sa naviac vrátia aj obľúbené Happy Days. Vďaka nim môžu študenti a osoby staršie ako 60 rokov získať každý týždeň výhodné vstupné. Osoby staršie ako 60 rokov si zvýhodnené vstupné môžu užiť každý pondelok, študentom potom patria stredy. V tieto dni získajú seniori a študenti pri nákupe na pokladni celodennú vstupenku do Aqualandu Moravia za skvelých 299 korún na osobu. Vstupenka zahŕňajúca 150 minútový vstup do wellness centra Forum Romanum ich vyjde na 399 korún.

Napíšte komentár