26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Village resort Hanuliak

Autor: Annie, Foto: resorthanuliak.sk
Adresa:Oslobodenia 1071, Belá Telefón:+421 41 7078901-2 E-mail:recepcia@resorthanuliak.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Ponorte sa do sveta luxusného wellness & spa v komplexe Village Resort Hanuliak, ktorý sa nachádza v obci Belá v malebnej prírode Malej Fatry, 18 km od Žiliny a 10 km od Vrátnej doliny. Wellness centrum Vám ponúka bazénový a saunový svet, ako aj množstvo masáží a procedúr ideálnych pre vaše zdravie.

Budúcim návštevníkom ponúkame pokoj, ktorý predurčuje poloha nášho hotela uprostred prírody Malej Fatry, a zároveň nadštandardnú starostlivosť, ktorou našich hostí rozmaznávame. Nenechajte si újsť atmosféru luxusného wellness & spa.  Myslíme aj na relax pre mamičky v našom centre krásy, kde vás čakajú luxusné ošetrenia kozmetikou Anne Semonin.

Pre najmenších hostí máme k dispozícii detský bazén a detský kútik. Milovníci turistiky môžu navštíviť neďalekú obec Terchová, ktorá ponúka krásne prechádzky po národnom parku Malá Fatra. Jánošíkove diery, Malý a Veľký Rozsutec vás dobijú prírodnou energiou.

Ubytovanie

Ponúkame luxus & oddych. Pre našich hostí máme k dispozícii 33 komfortne zariadených hotelových izieb a 14 apartmánových bytov s kuchynkou. Celková kapacita Village resort Hanuliak je 94 lôžok. Hotel ponúka 62 pevných lôžok a 4 prístelky (Apartmán Grand de Luxe, Mezonet de Luxe, Izba Superior, Izba Standard, Izba Single) a v apartmánovom dome Iňuščák, vo vzdialenosti 100 m od hotela je k dispozícii 32 pevných lôžok a 7 prísteliek. Izby sú ladené v jemných zemitých farbách a doplnené dreveným nábytkom s modernými prvkami tak, aby ste sa u nás cítili pohodlne a čo najpríjemnejšie.

Gastronómia

Naša oceňovaná medzinárodná kuchyňa je charakteristická moderným a šetrným spôsobom prípravy jedál. V spojení s čerstvými a kvalitnými bio surovinami vytvárame na každom tanieri harmóniu chutí. Základným princípom pri príprave našich jedál je predovšetkým vlastná výroba so zameraním na sezónne a domáce suroviny.

Wellness & Spa

Ponorte sa do sveta, v ktorom čas stráca svoj význam, a vychutnajte si jedinečnú atmosféru nášho luxusného wellness & spa. Príjemnú atmosféru wellness dopĺňa výhľad na panenskú prírodu Malej Fatry. K dispozícii je pre vás neustále odborný personál. Objavte harmóniu tela i ducha v oáze pokoja a načerpajte nové sily.

Wellness:

  • Vnútorný bazén s rozmermi 15 x 6 m

  • 6 masážnych trysiek

  • Vodný chrlič

  • Masážne ležadlá

  • Protiprúd

  • Vodopád s výškou 4 m

  • Farebné podsvietenie bazéna

  • Detský bazén s fontánkou a perličkou

  • Kapacita bazéna 40 osôb

Vírivka:
  • 6-miestna vírivá vaňa s perličkou

  • 3 vzduchové masážne lavice

  • 3 masážne trysky s LED podsvietením

Sauny:
  • 6-miestna fínska sauna z cédrového dreva so soľnými kameňmi

  • klasická parná sauna

  • kapacita sáun 12 osôb

Masáže:

Profesionálni maséri sú pripravení dopriať vám dlhé chvíle relaxu, ktoré vás nabijú energiou na ďalšie dni. Môžete si vybrať z bohatej ponuky tradičných aj špeciálnych masáží a procedúr, pre ktoré je charakteristický individuálny prístup a profesionálnosť.

Fitness centrum:

Kvalitne vybavená Mini Gym ponúka fanúšikom aktívneho oddychu možnosť zlepšovať si kondíciu aj počas pobytu vo Village resort Hanuliak. Špičkové kardio prístroje značky STAR TRAC vám pomôžu posilniť kardiovaskulárny systém, zabezpečia lepšie spaľovanie kalórií a redukciu tuku. Ak radi cvičíte s tréningovým partnerom, určite využite možnosť objednať si profesionálneho osobného trénera.

Lezecká stena

Najväčšou atrakciou vo Village resort Hanuliak je naša lezecká stena. S výškou 13,5 m patrí medzi najvyššie lezecké steny nielen v okolí Žiliny, ale aj na Slovensku. Lezecká stena ponúka 18 lezeckých línii, ktoré pravidelne obmieňame.

Lezecká stena je určená pre všetkých, ktorých tento šport zaujíma alebo si chcú len otestovať svoje limity a vyliezť až na vrchol. Pre najmenších máme pripravené bezpečné detské lezecké línie. Lezecká stena je zároveň ideálna pre teambuilding, členovia tímu sa totiž spoliehajú na seba navzájom. V prípade záujmu vám bude k dispozícii aj inštruktor, ktorý pri lezení rád poradí a pomôže.

Centrum krásy

Zvýraznite vašu prirodzenú krásu vďaka špecializovaným procedúram, ktoré zároveň podporia zdravie a imunitu napríklad formou detoxikácie organizmu.

Naše služby :

  • Neinvazívny lifting pracuje na princípe modernej neinvazívnej terapeutickej metódy, ktorá kombinuje efekt tepelnej energie (rádiofrekvencia) a mechanického vlnenia (ultrazvuk). Ide o najúčinnejšie technológie pre tvarovanie postavy. 
  • Oxygenoterapia je inhalovanie 90 – 95 % čistého kyslíka pomocou kyslíkovej kanyly (okuliare) cez nosovú dutinu. Terapia je vhodná na celkovú regeneráciu organizmu, pri bolestiach nôh, hlavy, poruche spánku, úzkosti, vysokom krvnom tlaku, respiračných ochoreniach, po namáhavých činnostiach a pre posilnenie imunity. Zlepšuje pleť, zbavuje telo toxínov, podporuje schopnosť sústrediť sa či učiť sa.
  • Estetická rázová vlna uvoľňuje a spevňuje tkanivo, vypne pokožku, stimuluje krvný obeh a podporuje tvorbu kolagénu. Má vynikajúce výsledky pri odstraňovaní celulitídy, redukcií strií, zlepšenie vzhľadu jaziev a stimulácii lymfatického systému. Je to neinvazívne ošetrenie, založené na efektoch akustických a vlnových foriem pri priamom kontakte s pokožkou (rúk, stehien, bokov, zadku, brucha) cez ultrazvukový regeneračný gél. Naše zariadenie poskytuje procedúru v časovom rozpätí, ktoré závisí od klientom zvolenej časti pre ošetrenie.
  • Lymfodrenáž je veľmi účinná detoxikácia organizmu. Je to moderná metóda na redukciu a odstránenie celulitídy, na formovanie postavy, na spevnenie svalstva, pri pocite ťažkých nôh, opuchoch aj po športovom výkone a dlhodobej únave. Lymfodrenáž pomôže tiež naštartovať proces nefungujúcej látkovej výmeny. Naše zariadenie ponúka 30 a 60-minútovú prístrojovú lymfodrenáž. Pomocou prístroja pre sekvenčnú masáž a viackomorových návlekov ( nohavice, rukávniky), v ktorých sa postupne nafukujú jednotlivé komory, dosiahneme intenzívnu drenáž na odvedenie toxínov z tela.
  • Kryosauna je pobyt v suchej kryokomore s teplotou v rozmedzí od -100 °C do -160°C počas 2 – 3 minút. Samotná procedúra spočíva v dvoch fázach, v ochladzovacej a po nej následnej zahrievacej (intenzívne cvičenie, stacionárny bicykel, bežecký pás). Terapia má regeneračno-rekondičný efekt napríklad aj pre športovcov: rast svalovej hmoty, zvýšená výkonnosť pri silovom a vytrvalostnom tréningu, urýchľuje liečbu mäkkých tkanív a kĺbov po úrazoch, eliminuje opuchy, bolesť, podporuje svalovú a celkovú biologickú regeneráciu a má množstvo ďalších výhod.

Mapa: N 49° 14′ 34″ E 18° 57′ 14″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Dominika 23.12.2022, 21:07

    Oxygenoterapiu odporúčam. To by som absolvovala kľudne aj kazdy tyzden.

  • viera 01.12.2022, 08:31

    hotel v krásnom prostredí, s vyžitím aj počas zlého počasia. Lezecká stena bola top. Príjemný wellnes a skvelá kuchyňa. Dúfam, že sa nám podarí sa tam vrátiť...

  • Zuzana 06.01.2021, 08:34

    Krasny hotel nedaleko Terchovej s možnosťou turistiky aj welness

  • Mimi 12.12.2019, 20:17

    Krásny rezort, topka !!!

  • Moni 12.12.2019, 12:34

    Celkovo komplex je krásny a má vysokú úroveň služieb ale aj stravy

  • Slávka Lyžičiarova 04.01.2019, 18:41

    Krása

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár